1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Beyler teknik sorunlar yaşıyorum. Konu ve organizasyonu tamamen BATUHAN ve Oğuz'a bırakıyorum. SERHAT sende yardım et len. Sahayı ayarlayın bana her saat uyar. Her gün uyar. Burdaki ortama göre bir ayar çekin gençler. telefon numaram hepinizde var zaten. Geleceklerin sayısına göre maç önceside biraz takılabiliriz. Direk maça geçmemiz şart değil. Ben baya bir süre yokum. Beni telefondan bilgilendirin.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Benim içinde gün saat farketmiyor.Yanlız beni kaleci olarak hesaba katmayın, defans oynayacağım.

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Beyler teknik sorunlar yaşıyorum. Konu ve organizasyonu tamamen BATUHAN ve Oğuz'a bırakıyorum. SERHAT sende yardım et len. Sahayı ayarlayın bana her saat uyar. Her gün uyar. Burdaki ortama göre bir ayar çekin gençler. telefon numaram hepinizde var zaten. Geleceklerin sayısına göre maç önceside biraz takılabiliriz. Direk maça geçmemiz şart değil. Ben baya bir süre yokum. Beni telefondan bilgilendirin.
    Tabi ya organizatörlük görevini Batuhan'la Oğuz'a ver.Serhat'ıda hademe olarak kat olaya

Mesaj Yetkileri