Beşiktaşı izledim.
aslında 2 yarıda çok kötü oynamadılar ama kendilerini barca sanıyorlar ama orta sahanın ortası veya defans buna müsait mi bakmıyorlar.ernst midir nedir orda bir kel var onun kaptırdığı topların haddi hesabı yok birde rüştüden ilginç hareketler var.Rüştü maç boyunca bir kurtarış yaptı.Hatta spiker bile ağlıyacaktıinanamadı rüştünün şut kurtardığına bence acilen beşiktaşa bir kaleci lazım.Beşiktaşın diğer kaleciside bence pek iyi değil.İlginç bir takım beşiktaş bir şey anlayamadım.O kadar gol kaçarmı.Holoskoyu neden çıkardı anlamadım.tabi eğer bir sakatlığı olduysa o başka tabiki ama o ağır defansı bir holosko delip geçerdi.İlk yarıda bunu yaptı zaten.Ayrıca beşiktaşın yediği 2. golü anlamış değilim adam orta sahadan nasıl o kadar serbest geliyor yav. en azından foul yapın bişi yapın adam basmış gaza 1 çalım 2 çalım deyip gidiyor.Rüştü zaten bizim rüştü yapıcak birşey yok.Acilen birşeylerin değişmesi lazım
![]()

inanamadı rüştünün şut kurtardığına bence acilen beşiktaşa bir kaleci lazım.Beşiktaşın diğer kaleciside bence pek iyi değil.İlginç bir takım beşiktaş bir şey anlayamadım.O kadar gol kaçarmı.Holoskoyu neden çıkardı anlamadım.tabi eğer bir sakatlığı olduysa o başka tabiki ama o ağır defansı bir holosko delip geçerdi.İlk yarıda bunu yaptı zaten.Ayrıca beşiktaşın yediği 2. golü anlamış değilim adam orta sahadan nasıl o kadar serbest geliyor yav. en azından foul yapın bişi yapın adam basmış gaza 1 çalım 2 çalım deyip gidiyor.Rüştü zaten bizim rüştü yapıcak birşey yok.Acilen birşeylerin değişmesi lazım