1 ile 30 arası toplam 983 sonuç

Konu: CL Şampiyonu Zeytinburnuspor A ve B Takımı 6. Sezon/ Gana Dünya Kupası Macerası

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Keşke bu konuda daha atak olabilseler mesela direk CL'ye giden takımsın transferlerin bütçen ona göre gelişse hiç fena olmaz..
    Galatasaray ve Beşiktaş flaş yabancı transferleri yaptılar abisi. Fenerbahçe ise 12. yabancısına kavuştu, oyun hatası oluşmuş Fener'i oluştururlarken, çünkü diğer takımlar kadrolarındaki yabancıları temizliyor bir Fenerbahçe temizlemeden almaya devam ediyor.

öncelikle tebrikler diyim kupalar için artık tahtakalede 3-5 kuruşa okutursun kupaları bi sercanın bide ferdinin profillerini merak ettim bide finans tablosunu koyarmısın bida.. fenerde ise o şekil bi problem oluyo her zaman oyunda belki aziz yıldırımın yabancı sınırlamasının kaldırılması için gerçekleştirdii bi protesto olabilir bu

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Galatasaray ve Beşiktaş flaş yabancı transferleri yaptılar abisi. Fenerbahçe ise 12. yabancısına kavuştu, oyun hatası oluşmuş Fener'i oluştururlarken, çünkü diğer takımlar kadrolarındaki yabancıları temizliyor bir Fenerbahçe temizlemeden almaya devam ediyor.
    Kankacım hayırlı olsun madalyan. Yakışmış nazarlık gibi . Kariyer için bişi yazmıyorum artık ne desek boş

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
    öncelikle tebrikler diyim kupalar için artık tahtakalede 3-5 kuruşa okutursun kupaları bi sercanın bide ferdinin profillerini merak ettim bide finans tablosunu koyarmısın bida.. fenerde ise o şekil bi problem oluyo her zaman oyunda belki aziz yıldırımın yabancı sınırlamasının kaldırılması için gerçekleştirdii bi protesto olabilir bu
    Bencede abisi. Aziz Başkan yaması koymuşlar oyuna

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi süper kupadan sonra tebrik edecem demiştim ve tebrik ederim.

CL de lyonu ekarte edersen çıkarsın diye düşünüyorum. kısmen kolay bir grup senin adına. Ligdede 1-0 - 1-0 kısır kısır

Bu arada az önce taş düşürdüm ya vallahi, kaç gündür kıvranıyordum yataktaçç Allah düşmanıma ve onunda düşmanına vermesin..
    Çok geçmiş olsun abisi. Nasıl daha iyi misin yoksa biraz daha sürecek mi böyle?

Bu arada 1-0 olsun bizim olsun mantığı ile gidiyoruz abisi arada çok zorlu maçlar var, 1-0'dan sonra oley oley taktiğini kullanıp top çeviriyoruz

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Kankacım hayırlı olsun madalyan. Yakışmış nazarlık gibi . Kariyer için bişi yazmıyorum artık ne desek boş
    Çok teşekkür ederim kankacım . Takımda Tellioğulları ve Seferoğulları gibi ikiye bölündü zaten

Mesaj Yetkileri