Basın Toplantısı
Basın:Hocam öncelikle tebrik ederiz şampyion oldunuz ilk yarı takımınız o kadar iyi değildi ve şampiyonlar liginden elendiniz gerçi zor bir gruptu.ikinci yarı ne yaptınızda bambaşka bir takım yarattınız?
Emre Bayrak:Teşekkür ederim.ilk yarı takımım tam oturmamıştı uyum süreci deplasmanda çok maç kazanamıyoduk.ama devre arası iyi bir kamp geçirerek bu sorunu halletik Beşiktaş'ı çifte şampiyon yaptık.Şampiyonlar ligi ise kötü dönemimize geldi başaramadık.
Basın:Bu sene herkez Galatasaray transferlerini konuşurken birden bire siz geldiniz ve takıma geleceği olan çok iyi gençler getirdiniz.Bu konu hakkında ne demek istersiniz?
Emre Bayrak:Tabii Galatasaray beni en zorlayan takımdı.Rijkaard takımı beni zorladı ama geçtik.Galatasaray çok kaliteli oyuncular aldı.Ama bizde çok iyi gençler aldık.
Basın:Takımınız en çok golu attı ama gollerde yedi.Bunun sebebi acaba neydi?
Emre Bayrak:Tabii.Ben ofansif oyunu seven hocayım.Bu yüzden takımımı ofansif oynattım.Oyuncum olan rüştü çok tecrübeli ama birazda yaşlı olduğu için ilk sezon sorunlar çıkarttı.2.sezon sinan bolat ile kalemiz güvence altına alındı.
Basın:Sorularımızı yanıtladığınız için teşekkür ederiz hocam.
Emre Bayrak:Ben teşekkür ederim.