-
oyunu gördükten sonra skora ben de şaşırdım, biz bu takıma nasıl yenilmedik!!!
topu kaleye vurmak ana amaç olmalıydı, sanırım biz bunu unuttuk.. kaç tane ciddi pozisyonumuz varki kaleyi bulan.. ayrıca rijkaard bu takımın barcelona olmadığını ne zaman anlayacak.. belirgin hatalar var.. eğer kanat organizasyonu üzerine kurulu bir takım yapacaksan o takımda sabri olmamalı.. ayrıca elano'nun izledigim maçlarında sürekli bir formsuzluk, yorgunluk hakim..
Strum Graz takımını yürekten alkışlıyorum, takımımızı bizden daha iyi analiz edip, maça inanmışlar, biz ise rakibi küçümsemişiz, yapılan basit hatalardan sonra nası oluyor da böyle hatalar yapıyoruz diyen bile yok takımda, topu kaptıran koşmayı bırakıyor.. rakip bizi iyi analiz etmiş, iyi de kapandılar, kontra atakla tehlikeler yarattılar, bizim pas atmayı beceremeyen savunma oyuncularımız da rakibin ekmeğine yağ sürdü... rakibin son vuruşları inanılmaaz kötüydü.. biraz kaliteli futbolculara sahip olsalar bu maç bize hüsran olurdu.. rıdvan dilmenin de dediği gibi (eskişehir maçı için) takımın hucüm oyuncuları etkisiz olursa galatasaray da oynayamıyor..
Mesaj Yetkileri