3D olayında baya bir değişiklik olacak yabancı bir sitede okuduğuma göre.Mesela taraftar,tribün,futbolcuların dripling,pas ve top kontrolü,kalecinin uçması falan bunlar daha iyi olacakmış.Mesela kazma gibi top kontrolü olmayacak,kayar gibi koşmayacaklar mesela.Bunlar önemli bence.
Bende kredi kartı ile taksitle orjinal almayı düşünüyorum oyunu.Beni tek düşündüren CRASH DUMPS.Sonuçta acısıyla,tatlısıyla,hatasıyla bir şekide oynuyoruz bu oyunu.O kadar para veripte CRASH DUMPS hatasını alırsam kafayı yerim.Maç motoruymuş,3D'miş,taktikmiş bunlar önemli tabiki ama oynamayı çok aşırı etkileyen şeyler değil bana göre.Ama CRASH DUMPS alınca ne ilerleyebiliyorsunuz kariyerde,ne de buna çözüm bulabiliyorsunuz bu hataya.
1-2 en fazla 3 sezon oynayıp oyunu bırakıyorsunuz.2008 ve 2009'da bunu yaşadım.Beni tek düşündüren bu.Burda orjinal oyun alınması söyleniyor ve doğru da söyleniyor bence.Durumu olan var olmayan var orası ayrı tabi.Herkesin belli bir alım gücü var sonuçta.Ama çözümünü bulamadıkları bir hata yüzünden insanların 5 TL veya 90 TL'sinin (rakam önemli değil) gitmesi saçmalık.Önce böyle aptalca hataları yok edip insanlardan ondan sonra orjinal oyun almalarını istemeli SI.