Yusuf, Ceyhun, Rüştü, Nihat, Halil vs vs. bu milli takımda oynayacak seviyede değiller.

Her neyse biz sonuca bakarız. Boş verin arkadaşlar. Zaten alıştık.

Şimdi derki Ceyhun çok formda aldım. Fatih tekke deriz o zaman yine bir kısır döngü başlar. O nedenle birşey demeyip saygı duyuyorum.

Yalnız Sinan Bolat artık kaleyi devralabilecek seviyeye geldi. Son Cl maçında müthiş oynadı. Süper bir kalecimiz var arkadaşlar maşşallah. Volkan yavaş yavaş eldivenleri asarsa yerine bir kalecimiz var. Bu takımda Özer gibi Topuz gibi oyuncularda oynamalı. Daha şuan aklıma gelmeyen yeni kanlar oynamalı. Takımın biraz daha güce ihtiyacı var. Yaşlı oyuncularla tıkandık işte. Yusuf ne yapacak demiyorum çünkü eleştirmeyeceğim artık kadroyu. İstersek grupta sıfır çekelim benim için kadro eleştirmeliği bitmiştir. Sadece oyuncuların formlarına bakarım. Şu şöyle bu böyle diye.

Hani Terim şuan formda olmayan ve takımında oynamasada banko milli takıma alan, Nihat gibi bir oyuncuyu yani Özer i almalıydı. Bunu eleştiri olarak değil sadece bir fikir olarak söylüyorum. Ben olsam Kazım ı almam Özer i çağırırım. Yada Topuz u alırım. Neyse bakalım bu kadro Belçika'da neler yapacak. Ben sonuca bakıyorum artık.