1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Bu aralar bebek telaşına düşünce ara ara bakıyorum buralara Avrupa ligi hayırlı olsun...kadro da baya sağlam olmuş Birkaç tane de regen ekledin mi seneye EPL için gayet hoş bir kadro olur...Ama gelecek sezon için ŞL vizesi alamaman üzücü olmuş... Aynen devam Başarılar Gabi
    Valla hocam bi denk gelemedikte tebrik edelim gözün aydın çok sevindim.

avrupa ligi sürpriz oldu, yarı finale kadar büyük takım çıkmayınca bi baktık finaldeyiz. zaten ordan sonrada oyuncuların motivasyon en üst düzeyde olduğundan gerisi geldi. kadro dediğin gibi, transfer yapmayacağım eldeki kadroyu bozmadan devam. regenleri önceden almıştım şimdi oynayabilecek düzeyde hepsi. yenilerini keşfedersek katarız kadroya. şl vizesini averajla kaçırdık maalesef, sağlık olsun.

teşekkürler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by vego View Post
    Hocam tebrikler 5.cilik kötü değil tabii biz şampiyonluk bekliyorduk o ayrı konu
    şampiyonluğu yar etmediler be dostum bi tanede değil ki 4 tane devle yarışıyoruz. biri puan kaybetse diğeri kaybetmiyo bakalım bu sene takım aynı motivasyonla devam ederse belki daha iyi yerde bitirebiliriz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    abi tebrik ederim.
    benim taktiğimide bazı maçlarda bana güvenerek kullandığın için teşekkür ederim
    sağolasın kardeşim.
    taktiğin sağlam, benim kadroya çok uydu o yüzden sezonun genelinde en zor maçlar dahil rahatlıkla kullandım. eline sağlık
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Haygary View Post
    artık paraya para demiyeceksiniz
    valla onu bilmem de, öyle bi taraftarımız var ki stad yetiştiremiyoruz. her sene inşaat
    Last edited by Walter Sakana : 03.Ekim.2009 at 18:17 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri