Arkadaşlar mehaba. Öncelikle yetenekli regen olayına şuradan bakmak lazım: 9.3 te kaliteli regn olayına bayağı bi el atmışlar. ve böylece oyun gerçek ötesi olmuş. Vur deyipte öldürünce de 2014 yılına geldim 23 yaş altı gelecek vaad eden en fazla 10 futbolcu vardır, o da dünyada. Bu olayın güzel yönü diğer versiyonlar da olduğu gibi her sene normal statülerdeki normal tesislere sahip kulüplerden geçek ötesi düzey ve sayıda futbolcu çıkmaması. Ama kötü yönü ise takımımızı ileri seviyeye taşıyacak, özellikle bizim gibi uzun soluklu kariyer tutkunları için, yetenekli gençler bulamamamız. Yani kaliteli regen bulamamamızın en önemli sebebi oyundaki değişiklik. Diğer nedenler ise, en başte kulüp tesisleri.(antrenman tesisleri ve genç akademisi) tabi antrenörlerde önemli ama ikinci planda iyi bir genç antrenörde doğal olarak gençlerler çalışma, motivasyon ve kararlılığın yüksek olması lazım. Bunlar mevcut gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmemizi sağlayacak özellikler ama bir de bu antrenörler sahiip oldukları ıyuncu yetenek yargılama ve potansiyel yargılama seviyeleriyle sezon başında iyi oyuncular seçebiliyorlarsa tadından yenmez. İşte iş burada karışıyor. 9.3 iyi ama kardeşim alt yapıyı en son seviyey kadar yükselttim 2014 yılına kadar geldim daha alt yapımdan 5 yıldızlı tek bir oyuncu bile çımadı. Çıldıracaaaaaaaammmmmmmm. Tamam ben sakinim arkadaşlar scout programı linki verebilecek olursa denemek istiyorum oyunumda, hata bende mi ben mi göremiyorum yoksa diye. Şimdiden teşekkürler.