Abi en iyisi Rusça![]()
Abi en iyisi Rusça![]()
Yok yok iskandinavlar en iyisi.![]()
Abi nüfusta Rusya döver + Ukrayna + Belarus![]()
ASlında amacım şu idi Çince öğrenip x bir malı 0.5 $'a mal edip. 1 $'a 1 milyon çinliye satmak. Temiz bir 500.000 $ var ucunda.Şemsi ile ortak işler yapabiliriz.
![]()
Tamam Emre abi.Projen 5 seneye kadar başkası tarafından hayata geçirilmezse yaparız ortaklaşa bir şeyler.Ben dilimi,sende beynini ortaya koyarsın..
Neyse ben kalkayım.Bugün gördüklerimizi tekrar etmem lazım.Öğrenim hayatım boyunca çok nadir yaptığım bir şey o gün ne yaptığımızı tekrar etme durumu.Onu bırak evde ders çalışmak bile nadir oluyordu ama Çince bu şakaya gelmez valla.Bunları göze alarak seçtim zaten bölümü.İnşallah ileride dönüşünü alırım..Haydi kalın sağlıcakla..
So what?
Saike
Kolay gelsin Şemsican.![]()
Emre abi, daha Şemsi abi çinceyi öğrenmeden şirketi kurmuş hayırlısı bakalım![]()
![]()
Bende hep merak ederim okuldan gelince tekrar etmek nasıl oluyor birgün yapacağım inşallah..![]()
Aynen katılıyorum...=)
Ooooo Erdem abi gitmiş.
O kadar zaman sonra cevap verirsen gider tabi. Aradan 12 saat geçmiş nerdeyse![]()
Tıraş makinesi aldım kendim ilk tıraşımı olucam birazdan.Umarım kesmem kendimi![]()
Tıraş makinesi adam kesmez..![]()
Kazasız belasız kestim
![]()
Çoluk çocuğun eline traş makinesi veren ebeveynler kabahatli aslında. Traş makinesi ile kendini kesebilirsen haberim olsun aygün rekorlar kitabına girersin başvuru yaparsak.
Erdem biraderim nasılsın yahu yoksun?
Aygün o traş makinasıyla sade sakal kesebilirsin saç ve diğer uzuvları kesmeye kalkarsan mazzallah feci şeyler olabilir![]()
isyan be isyan açıl...
Selamlar....
bi zamanlar buralar hep dut ağacıydı..
Dut dedin, ilk anda latincesi aklıma gelmedi ve kısa sürede de olsa huzurumu kaçırdın hatırlayana kadar.Kınıyorum seni.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Latincesi ne dutun ?![]()
Morus; ak dut, kara dut diye ayrıma gidersek Morus alba, Morus nigra.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yok onu zaten bilmediğimden bir sıkıntı yaratmazdı, bilip de aklına gelmeyince insanın, çok kötü oluyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Amaç nedir latincesini öğrenince..![]()
Bilgi, ileride lazım olur diye.Hadi etrafımızda yetişenleri öğrendik de, yetişmeyenleri, hayatımızda hiç göremeyeceğimiz bitkileri de öğrettiler. İşte onlar ne işe yarayacak onu bilmiyorum.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"