1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Regen oyuncular & Youth Coach ilişkisi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

şimdi mantıklı bakacak olursak duruma antreman tesislerinin hiçbir etkisi olmaz benim gözümde gelecek genç oyuncuların. genç akademisi doğrudan etkiler çıkacak regenleri, ama antreman tesisleri etkilemez, çıkacak oyuncuların gelişimlerini etkiler.
    genç akademisine oyuncuları kim seçecek? antrenörler tabi uzmanlığı genç antrenörlüğü olan bir koç daha faydalı işler yapar, daha iyi oyuncular tutup getirebilir.

sözün özü genç akademisi + düzgün genç takım antrenörleri = geleceği parlak bir takım
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    şimdi mantıklı bakacak olursak duruma antreman tesislerinin hiçbir etkisi olmaz benim gözümde gelecek genç oyuncuların. genç akademisi doğrudan etkiler çıkacak regenleri, ama antreman tesisleri etkilemez, çıkacak oyuncuların gelişimlerini etkiler.
    genç akademisine oyuncuları kim seçecek? antrenörler tabi uzmanlığı genç antrenörlüğü olan bir koç daha faydalı işler yapar, daha iyi oyuncular tutup getirebilir.

sözün özü genç akademisi + düzgün genç takım antrenörleri = geleceği parlak bir takım
    3 sezondur tam bir sonuç alamadım be abi

arkadaşlar ben de antrenmen tesisleri gelişim için faydalı dedim yeni çıkacak oyuncular için değil. bana scout programı önerebileck yok mu?

Mesaj Yetkileri