Ya küçük kusenim tutmuşu kuponu yırttı yapıştırsam geçer mi![]()
Ya küçük kusenim tutmuşu kuponu yırttı yapıştırsam geçer mi![]()
Zannetmiyorum.ATM'lerin para konulan yerleri gibi iddaadaki makina.Belki olur ama yapıştırsan bile o makine kabul edermi bilmiyorum.
Kagıdın altında bi yer var suan aklıma gelmiyo orası zarar görmemişse görür makina
Ortadan yırtıldı ne yapcağım![]()
Soğuk su.
![]()
Yapıştırsam![]()
Bir dene ne desek yalan olur şimdi. Bayii tanıdıksa uğraşır ama tanıdık değilse zaten yapıştırılmış kuponu makineye sokmaz bile diye tahmin ediyorum.
Bu arada zarar büyük mü?![]()
Yanlış Hatırlıyo olabilirim ama Bi şansını Dene işaretledigim Yer Yırtılmamışsa Makina alıyo
![]()
Yok orası yırtılmadıbi dk yapıstırım ss atıyım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Palmerias - Recife maçının oldugu yerden tam ortasından yırtıldı saglam diğer yerleri![]()
Last edited by HooijDonk07 : 04.Ekim.2009 at 00:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ahanda çizginin olduğu yerden![]()
Yardımcı olcak yok mu ya![]()
Bişey olmaz, alt taraftaki barkod gibi kısım kalsa bile yeter sadece. ALırsın parayı rahat ol. Kaç para bari![]()
Last edited by HooijDonk07 : 04.Ekim.2009 at 01:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yırtık kupon aldıklarını sanmıyorum, bence hiç deneme bi de laf yersin, küçük düşersin iddaacıya karşı, bizim iddaacının öyle bir karakteri var