Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

14 66.67%
  • Denizlispor

2 9.52%
  • Berabere

5 23.81%
1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Beşiktaş - Denizlispor [TSL 8.Hafta]

sakary Ali Misafir

Yıldırım Demirören yeteer.

Bu adam nasıl istifa edecek anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Beşiktaş - Denizlispor [TSL 8.Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

BJK alsın artık bu maçı bir zahmet Yoksa Sivas ile beraber düşmeme mücadelesine girecekler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçı evimizde alırız artık herhalde..
    So what?
    Saike

2-1 beşiktaş kazanır

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

DenizLispor un maçı kazanmasını istediğim kadar başka hiçbirşey istemiyorum. İnşaLLah DenizLispor kazanır ve değişim başLar.

Yoksa toparLanıyoruz biLmem ne paLavraLarı iLe uyutacakLar bizi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

3-0 kazanacak bence besiktaş.Patlama maçı olabilir ama toparlanma maçı olur mu onu bilemem
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

sakary Ali Misafir

Taraftar bütün yönetime teknik heyete istifa ettirmelidir.

Taraftarın neler yapacağını çok merak ediyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bjknin almak zorunda olduğu bir maç. Alamassa kümeye doğru gidecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu maç berabere bitecek. Solda İsmail oynarsa Bangoura orayı çok zorlar.

Beşiktaş ne kadar kötü durumda da olsa kazanır sahasında..Çünkü rakibi onları zorlayacak bir ekip değil diye düşünüyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah maç sonucunda boşuna gırtlak patlatmamış oluruz .. Takımın en iyi zamanlarında bile evimde rahat rahat izlemeyi tercih eden ben bu akşam kapalıda olacağım sırf içimdeki herşey boşalsın diye .. Toparlanalım artık Kartalım .. 3-1 tahminimce

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Beşiktaş artık kazanır.Ama maçın ilk yarısının berabere biteceğini düşünüyorum.2. yarıda bulacağı gollerle sonuca gider Beşiktaş.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Tribünler obek obek ayrı olarak kavga ediyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tribünler karıştı, Alen'i dövdüler !

Beşiktaş ile Denizlispor'un karşı karşıya geldiği maça tribünlerdeki protestolar ve yumruklaşmalar damga vurdu.

Siyah-beyazlı taraftarların bir kısmı 'Yeter Yıldırım Demirören yeter' tezahüratı yaparken diğer bir kısım bunları engellemeye çalıştı ve 'İki kupayı unutma, vefasızlık yapma' yazan bir pankart açtı. Bu arada taraftarlar arasında yumruklaşmalar yaşanırken, Çarşı grubunun liderlerinden Alen de bu yumruklardan nasibini aldı.
    DEMİRÖREN KORUMA ÇEMBERİNE ALINDI
    Karşılaşma öncesi protokol tribünü girişinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
    Normal bir Süper Lig karşılaşması için alınmayan güvenlik önemlerinin bu karşılaşmada alındığı görülürken, başkan Yıldırım Demirören'in bulunduğu protokol tribünü çevresinde de sivil güvenlik güçleri görev yaptı.
    Öte yandan başkan Demirören'in stada girişinde protokol tribünü girişinde bekleyen yaklaşık 30 kişi, Demirören'e alkışlarla destek verdi. Ayrıca şeref tribününün hemen karşısında açılan, "Tek bilek, tek yürek, inadına-inadına-inadına" pankartı dikkat çekti.
    Bu arada maç öncesi takım kadroları sayılırken Rüştü ve Tabata'nın isimleri okunduğunda stadı dolduran taraftarlarca protesto edildi. Ayrıca Başkan Yıldırım Demirören'in tribündeki yerini almasıyla beraber özellikle kapalı tribünden 'yönetim istifa' ve 'Gaziantep'e başkan olsana' şeklinde tezahüratlar yapıldı.
    Son olarak, İnönü Stadı'nda güvenlik güçleri, geçmiş maçlarda içeriye sokulan pankartları bu maç içeri sokulmasını ve tribünlerde asılmasını engelledi.

Hürriyet

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş:1 Denizlispor:0 Tabata

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçtan çok olaylar ön plandaydı.Baya kötü Beşiktaş'ın durumu.Bu maçta da kazanamasaydı daha neler yaşanırdı kim bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ne yazsak biLemiyoruzki yahu...
    Sezon sonuna kadar kaLmaLı DenizLi,fakat demirörenin kaLdığı her saniye zarar...

Geçen sene Bursa'daki Bursaspor - Trabzonspor maçında bizi eleştirmişlerdi. "Galip durumda iken neden teknik direktörünüzü ve yönetimi istifaya çağırıyorsunuz ?" diye. Umarım bir nebze de olsun anlamışınızdır. Maç ile ilgili söylenecek birşey yok zaten. Oyun olmadığı için. Denizli'deki kondisyon sorunu dikkatimi çetki.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beşiktaş bu maçta patlama yapabilirdi farklı galibiyet gibi ki bence Beşiktaş için çok müsait bir maçtı ama nedense yine olmadı.Beşiktaş'taki sorunlar galiba çok çok büyük..Sorun yönetim mi? hoca mı? topçular mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Uzun süre sonunda nihayet galibiyet elde edebildik.Umarım bu kötü gidişin sonu olur,toparlanırız.Fakat bu toparlanma yönetimin devam etmesi için bir sebep olmamalı.En geç Ocak'taki kongrede Yıldırım Demirören ve ekibinin Beşiktaşımızla ilişkilerinin kesilmesini umut ediyorum.Mustafa hocanın akıbetinede yeni yönetim karar vermeli..

Maça gelirsek.Özetini seyrettim.İlk yarıda özellikle maçın başlarında hücumda sıkıntı çektiğimiz üretkenlik konusunda baya iyi işler yapmışız ancak topu yinede ağlarla buluşturamamışız.İkinci yarının başında gelen gol rahatlamızı sağlamış.Eğer gol gelmeseydi yine sıkıntı çekebilirmişiz.Heleki o atmosfer altında.O tür atmosfer altında kolay değildir.Galibiyetlerinden dolayı takımımızı tebrik ediyorum.

Ayrıca atmosferi oluşturanları eleştirdiğim manası çıkmasın.Şu noktadan sonra artık kimse çıkıp diyemez takıma köstek olunuyor.Yönetime tepki göstermeyelim..Bundan sonra Yıldırım Demirören gidene kadar her maç böyle olmalı.Zira Yıldırım Demirören başımızda olduğu sürece her elde ettiğimiz başarı geçici olmaktan öteye geçmeyecek..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Quote Originally Posted by Pişekar View Post
    Beşiktaş artık kazanır.Ama maçın ilk yarısının berabere biteceğini düşünüyorum.2. yarıda bulacağı gollerle sonuca gider Beşiktaş.
    Beşiktaş 3 puanı aldı ama daha çok olaylar konuşuldu.Yine de tebrikler Beşiktaş.
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Galip durumdayken yönetimi eleştirmek vs. Beşiktaşlı taraftarların daha önce yapmadığı şey değil o yüzden biz kimseye bunu söylememişizdir buraya gelip bunu yazmak ya da her Beşiktaş konusunda Bursaspor lehinde yazılar görmek ya da Bursaspor'u aklamak yönünde yazılar görmekten hakikaten sıkıldım şu forumda.

Biz zamanında bir Kocaeli kupa maçıydı yanlış hatırlamıyorsam Süleyman Seba'ya gol olduğunda daha da fazla büyüyen bir tepkiyle istifaya çağırmış bir takımız ki bu söylediğim 2000'li yıllar bile değil. O yüzden gelip burada yok biz bağırırken tepki koydunuz şimdi siz yapıyorsunuz anladınız mı bizi gibi şeyler yazmaya hakikaten gerek yok.

Maça gelince tribünlerin belki haklı belki haksız kişiye göre değişen protestosuna rağmen takım sahada ayakta kalmayı başarabildi. Bu sistemle devam ettikçe Beşiktaş'a Ronaldo'yu getirsen ne olur sistem işlemiyor. Kabahat ne yönetimde, ne futbolcularda bana göre. Tek sorumlu Mustafa Denizli. O yüzden bana göre Yıldırım Demirören aleyhinde bağırmak dün akşam biraz gereksizdi. Demirören gidince takım daha mı iyi oynayacak? Bu takımı bu hale getirenler bu halden de çıkaracaklardır. Yeterki Beşiktaş taraftarı dün akşam yaptığı gibi takımına sırtını dönmesin. Her zaman yanında desteğini versin bu takım iyi işler yapacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Galip durumdayken yönetimi eleştirmek vs. Beşiktaşlı taraftarların daha önce yapmadığı şey değil o yüzden biz kimseye bunu söylememişizdir buraya gelip bunu yazmak ya da her Beşiktaş konusunda Bursaspor lehinde yazılar görmek ya da Bursaspor'u aklamak yönünde yazılar görmekten hakikaten sıkıldım şu forumda.

Biz zamanında bir Kocaeli kupa maçıydı yanlış hatırlamıyorsam Süleyman Seba'ya gol olduğunda daha da fazla büyüyen bir tepkiyle istifaya çağırmış bir takımız ki bu söylediğim 2000'li yıllar bile değil. O yüzden gelip burada yok biz bağırırken tepki koydunuz şimdi siz yapıyorsunuz anladınız mı bizi gibi şeyler yazmaya hakikaten gerek yok.

Maça gelince tribünlerin belki haklı belki haksız kişiye göre değişen protestosuna rağmen takım sahada ayakta kalmayı başarabildi. Bu sistemle devam ettikçe Beşiktaş'a Ronaldo'yu getirsen ne olur sistem işlemiyor. Kabahat ne yönetimde, ne futbolcularda bana göre. Tek sorumlu Mustafa Denizli. O yüzden bana göre Yıldırım Demirören aleyhinde bağırmak dün akşam biraz gereksizdi. Demirören gidince takım daha mı iyi oynayacak? Bu takımı bu hale getirenler bu halden de çıkaracaklardır. Yeterki Beşiktaş taraftarı dün akşam yaptığı gibi takımına sırtını dönmesin. Her zaman yanında desteğini versin bu takım iyi işler yapacak.
    İmzamı basarım ..
    Alen abi yumruk falan yemedi bu arada olay önümüzde oldu Alen abi de önümüzdeydi ayırmak için araya girdi itiş kakış oldu neyse..
    Kesinlikle haklısın abicim.. Alen abi afedersiniz bir yerlerini yırttı ' Nolur maç içinde sadece takıma bağırın' diye ama kendini bilmez bir grup arkadaşımız bağırmakta inat ettiler maalesef..
    Siyahın zindan oldugu günler geçiriyoruz ama beyaz çok yakındır ..

Mesaj Yetkileri