Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Yazdıklarınız açık bulayım saldırayım tavrı olmuş.
Volkan'ın kalitesini tartışmam zaten.

Agresif tavırları, kırmızı kart aldıracak potansiyeli deseniz tamam da bu pek desteksiz olmuş.

Rüştü pek yeterli değildi, MTK maçı ile başlayan süreçte yoklaır oynadı.Milli Takım'da iyiydi, gerisi gelmedi.Kulüp bazında 1-2 sene hariç hep istenmeyen adamdı.Satılacak olsa gayet de iyi kazanılır merak etmeyin
Kimseye saldırma taraftarı değilim, fanatizm de yapmıyorum. Şahsen üç büyük takımın da kalecileri Avrupa Maçlarının ağırlığını kaldırabilecek durumda değil. Fenerbahçe'de sürekli Avrupa'da başarıdan söz ediliyor, amaçlanıyor. Sadece Fenerbahçe değil, Beşiktaş ve belki biraz da Galatasaray takımlarının üçününde Avrupada kaleye güveni tam değil.. siz bir Fenerbahçe taraftarı olarak, Volkan'ın Avrupada inerli çıkarlı form grafiğine, agresifliğine, üzerinde tartışmaya gerek görmediğimiz hatalarına olumsuz bakmıyorsunuz demekki.

Açıkçası Fenerbahçe'nin kalesine kimi geçireceği benim için önemli değil. Fakat gerçekleri konuşacaksak ne Volkan ne de Sinan Fenere Avrupada başarı getirir. Satılır satılmaz, para kazanılır kazanılma orasını ilerde görücez.. Baştan da dediğim gibi kimseye saldırma taraftarı değilim, Volkan'ı da eleştiriyorum, Leo Franco'yu da, Rüştü'yü de.. bu isimler takımları içerde taşıyabilir, özellikle Volkan Fenerbahçe'de 4-5 sene daha as kaleci olarak yer alabilir.. fakat bu isimlerin hiç biri Avrupada(kıtasal kupalarda) başarı getiremez..

Olumlu olarak söyleyebileceğim tek şey, Volkan'ın şu aralar Milli Takım performansı iyi.. Milli Takım açısından bakıldığında, ondan başka birinin kaleye geçmesi mümkün değil.. ve ayrıca daha çok belirgin bi olay olmamasına rağmen, Volkan'ın agresifliğini kontrol altına aldıgını düşünüyorum biraz biraz..

Son olarak sözü uzatmayacağım, cevap da yazıp tartışmayı uzatmayacağım ama şahsi görüşüm, dışardan biri olarak agresifliği ayarlayamayan, inişli çıkışlı form grafiği olan, luzümsüz hatalara sebep olan bir oyuncunun kolay kolay Avrupada sözü geçen bir takımda oynayacagına inanmıyorum..Hele ki bu oyuncu Türk ise yabancı kontenjanları devreye giriyor ise bu çok zor ihtimal..