@hissiz
Abi dediğin gibiydi beklerin durumu, taktiği biraz değiştirdim. Beklere top sürme vermedim. Biraz daha oturaklı oldu.
Kaptan'ın Seyir Defteri #1
Tarih: 04.11.2008 - 29.12.2008
Önemli bir 10 hafta geçirdikten sonra ligi ve takımları yavaş yavaş çözmeye başlamıştık. Artık hamlelerimize karşılık ne geleceğini biliyorduk. Rakiplere karşı özellikle tecrübe konusunda eksiklerimizin olduğu doğruydu.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 11. Hafta Maçı
Sonunda çalışmalarımız meyvesini verdi ve ilk deplasman galibiyetimizi almayı başardık. Bu galibiyetle rakiplerimiz ile aramızdaki puan farkını da açmaya başladık.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 12. Hafta Maçı
Golleri erken bulmamız ve ilk yarıyı önde bitirmemiz çok iyi oldu. Çünkü ikinci yarı boyunca rakibimiz her fırsatta kaleyi yokladı. Geldikleri bir pozisyonda da golü buldular. Kazandığımız için mutluyum, önümüzde uzun bir maraton daha var. Bu oyunumuzu sürdürerek oradanda iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 13. Hafta Maçı
Hakettik ve kazandık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 14. Hafta Maçı
8 maçlık süreç içerisindeki 6. deplasman maçımıza çıktık. Bu maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldık. Güzel ancak zorlu bir periyot oldu. Geriye sadece 2 deplasman maçımız kaldı.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 15. Hafta Maçı
Grubumuzda zor günler yaşayan rakibimiz karşısında rahat bir galibiyet aldık.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 16. Hafta Maçı
Bu güzel sonuçla playoff'u garantiledik. Vallahi söylecek bir şey bulamıyorum. Oyuncularımın hepsine teşekkür ediyorum. Ancak işimiz daha bitmedi. Asıl macera bundan sonra başlıyor.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 17. Hafta Maçı
Zor maç oldu ancak kazanmasını bildik. İstikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 18. Hafta Maçı
En yakın rakibimiz karşısında zorlansak da sonuca gitmesini bildik ve grubumuzu lider olarak bitirmeyi garantiledik. Ne diyelim mutluyuz, ancak çok daha zor bir maratona çıkacağız.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 19. Hafta Maçı
Deplasman galibiyetlerine de alıştık. Takım çok güzel gidiyor.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 20. Hafta Maçı
Son maçımızı da kazanarak grubumuza güzel bir kapanış yaptık.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu 20. Hafta Sonunda Oluşan Puan Durumu
Güzel bir grup geçirdik. Çok mutluyuz.
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu Oyuncu İstatistikleri
TFF 2. Lig 1. Kademe A Grubu Takım İstatistikleri