Quote Originally Posted by thehell61 View Post
Sonuçlar güzel rakip çıkmıyor sana abi.
Çıkar rakip,rakiplerimizde iyi hazırlanıyolar abisi

Quote Originally Posted by abasatli View Post
moruk bu ne, cosmussun.900 mesaj, yeni gordum

biraz inceledim de, bu kariyer yilin kariyeri olmus .orhan ayhan anlatiminda, rekorlari altust eden, zeytinburnulu sakinlerin bile gogsunu kabartacak basarilarla dolu seyirlik bi yazi dizisi cikmis ortaya...
Çok teşekkür ederim moruk. Kankacım biliyosun işte aklı yönlendirme durumları

senin su zeytinburnu ile benim 2018 reading i kapistirsaydik ortaya ne cikardi cok merak ediorum, ortalik wonderkid ten gecilmezdi
Valla moruk keşke öyle bir editör imkanı olsada koyup o seneden kariyer yapsak ortak ortak

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
Sonuçlar yine mükemmel Kaan abi.Artık ligden sonra yakında sana ŞL'de de rakip bulamayacağız Bu arada takımında wonderkid varmı şu anda abi.Varsa kaç tane var
En son 1 tane görmüştüm Yunuscum ama hepsine tek tek bakacağım şimdi abisi birazdan söylerim

Quote Originally Posted by THEFM View Post
Abi Morales i istiyorum ben onu al takıma tekrar. Kalu ile birlikte ikisi efsane..
Morales'i bu sene olmasa bile seneye düşünüyorum gibi ama yabancılardan da gönderecek kimse yok ki abisi

Quote Originally Posted by wawe1001 View Post
Abi iyi gidiyorsun baya
İlerliyoruz bakalım abisi,nereye kadar gideceğiz

appiah da var mi gana takiminda
hala kulup bulamamis mi
Appiah Türk kuluplerinde dolanıyodu moruk,boşta kalmadı ama kalede kaleci kalmayıınca ben Gana'yı bıraktım Ben gittim hain yapay zeka bize geçmediği kıyağı bilgisayara geçti,3 tane hayali kaleci çıkardı,teki Buffon'a taş çıkarır Dünya Kupası hayallerimiz suya düştü şimdi İsveç ile Avrupa Şampiyonasına hazırlanıyoruz.

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
oo neler oluyor burada

abi uzun zamandır bakamadım neler oluyor ya

bu başlık ne
Başlık bilmem ki abisi içimden geldi yazdım

Quote Originally Posted by Arancibia View Post
ferdi kül wonderkitti galba onun ss ine bakabilirmiyiz bu arada sercan yıldırım st deilmi aml ye koymuşsunda bide parasal açıdan ne durumdayız
Abisi aklımda o,onu koyup sistem durumunu da anlatacağım. Bir iki gün buraya giremeyecek durumdaydım ama maçları yaptım.SS'leri ve senin istediklerini birazdan ekleyeceğim.

Kısa bir ara verdik yeniden devam