Uzun süre sonunda nihayet galibiyet elde edebildik.Umarım bu kötü gidişin sonu olur,toparlanırız.Fakat bu toparlanma yönetimin devam etmesi için bir sebep olmamalı.En geç Ocak'taki kongrede Yıldırım Demirören ve ekibinin Beşiktaşımızla ilişkilerinin kesilmesini umut ediyorum.Mustafa hocanın akıbetinede yeni yönetim karar vermeli..

Maça gelirsek.Özetini seyrettim.İlk yarıda özellikle maçın başlarında hücumda sıkıntı çektiğimiz üretkenlik konusunda baya iyi işler yapmışız ancak topu yinede ağlarla buluşturamamışız.İkinci yarının başında gelen gol rahatlamızı sağlamış.Eğer gol gelmeseydi yine sıkıntı çekebilirmişiz.Heleki o atmosfer altında.O tür atmosfer altında kolay değildir.Galibiyetlerinden dolayı takımımızı tebrik ediyorum.

Ayrıca atmosferi oluşturanları eleştirdiğim manası çıkmasın.Şu noktadan sonra artık kimse çıkıp diyemez takıma köstek olunuyor.Yönetime tepki göstermeyelim..Bundan sonra Yıldırım Demirören gidene kadar her maç böyle olmalı.Zira Yıldırım Demirören başımızda olduğu sürece her elde ettiğimiz başarı geçici olmaktan öteye geçmeyecek..