Quote Originally Posted by El Barto View Post
Galip durumdayken yönetimi eleştirmek vs. Beşiktaşlı taraftarların daha önce yapmadığı şey değil o yüzden biz kimseye bunu söylememişizdir buraya gelip bunu yazmak ya da her Beşiktaş konusunda Bursaspor lehinde yazılar görmek ya da Bursaspor'u aklamak yönünde yazılar görmekten hakikaten sıkıldım şu forumda.

Biz zamanında bir Kocaeli kupa maçıydı yanlış hatırlamıyorsam Süleyman Seba'ya gol olduğunda daha da fazla büyüyen bir tepkiyle istifaya çağırmış bir takımız ki bu söylediğim 2000'li yıllar bile değil. O yüzden gelip burada yok biz bağırırken tepki koydunuz şimdi siz yapıyorsunuz anladınız mı bizi gibi şeyler yazmaya hakikaten gerek yok.

Maça gelince tribünlerin belki haklı belki haksız kişiye göre değişen protestosuna rağmen takım sahada ayakta kalmayı başarabildi. Bu sistemle devam ettikçe Beşiktaş'a Ronaldo'yu getirsen ne olur sistem işlemiyor. Kabahat ne yönetimde, ne futbolcularda bana göre. Tek sorumlu Mustafa Denizli. O yüzden bana göre Yıldırım Demirören aleyhinde bağırmak dün akşam biraz gereksizdi. Demirören gidince takım daha mı iyi oynayacak? Bu takımı bu hale getirenler bu halden de çıkaracaklardır. Yeterki Beşiktaş taraftarı dün akşam yaptığı gibi takımına sırtını dönmesin. Her zaman yanında desteğini versin bu takım iyi işler yapacak.
İmzamı basarım ..
Alen abi yumruk falan yemedi bu arada olay önümüzde oldu Alen abi de önümüzdeydi ayırmak için araya girdi itiş kakış oldu neyse..
Kesinlikle haklısın abicim.. Alen abi afedersiniz bir yerlerini yırttı ' Nolur maç içinde sadece takıma bağırın' diye ama kendini bilmez bir grup arkadaşımız bağırmakta inat ettiler maalesef..
Siyahın zindan oldugu günler geçiriyoruz ama beyaz çok yakındır ..