İstanbulspor maçına Barreto çok hızlı giriş yapıyor ve 37. dakikadan sonra sadece maçın bitimini bekliyorduk.Bravo B takımı

A takımımız Napoli deplasmanındaydı.Yenilgi önemli değildi ama 2 takımın kaderi bizim elimizdeydi.Son dakikalarda özellikle Napoli baskısı artarken skor 2-2 olsa Napoli 2. turda 2-1 kalsa Lyon 2. turdaydı ,Lyon'u kendi elimizle üst tura çıkardık

A takımımız Ankaragücü deplasmanında sezonun en iyi ve en eğlenceli maçını yaşadı

2.tur kuraları çekildi rakibimiz Shaktar.

B takımımız Çin'in Shandong takımı ile karşılaştı Barreto yine sahneye çıkıp rakibin işini bitirdi ve dakikaları saymaya başladık final için.Rakibimiz River Plate.

A takımımız River Plate karşısında latin takımına latin oyuncular gol atar felsefesini uyguladı ve bu zevkli maçı 3-2 alarak Kıtalararası Kupanın da sahibi oldu

Kupanın en iyi oyuncusu Barreto seçildi.

Antep ile kupada karşılaşan B takımımız sakatlanan Ahmet'in yerine oyuna giren Euller'in goluyle öne geçti ve skoru korumasını bildi. Ahmet kapı gibi çocukmuş maçtan sonra sakatlığı devam emedi,Barreto ise biraz narin çıktı,10 gün aramızda yok

Ve istenilen finans tablosu ki bunu Kıtalararası oyundan biraz önce almıştım yani bir 4 milyo euro üzeri artı gelirimiz daha oldu

Bir de Ferdi Kül.

Bu arada soğuktan geldim soğuğa gidiyorum yani dışarıda olacağım.Eğer sonra eve geldiğimde devam edersem buraya ekleme yaparım.Şimdilik benden bu kadar.