İstanbulspor maçına Barreto çok hızlı giriş yapıyor ve 37. dakikadan sonra sadece maçın bitimini bekliyorduk.Bravo B takımı![]()
![]()
A takımımız Napoli deplasmanındaydı.Yenilgi önemli değildi ama 2 takımın kaderi bizim elimizdeydi.Son dakikalarda özellikle Napoli baskısı artarken skor 2-2 olsa Napoli 2. turda 2-1 kalsa Lyon 2. turdaydı ,Lyon'u kendi elimizle üst tura çıkardık![]()
![]()
A takımımız Ankaragücü deplasmanında sezonun en iyi ve en eğlenceli maçını yaşadı![]()
![]()
2.tur kuraları çekildi rakibimiz Shaktar.
B takımımız Çin'in Shandong takımı ile karşılaştı Barreto yine sahneye çıkıp rakibin işini bitirdi ve dakikaları saymaya başladık final için.Rakibimiz River Plate.
A takımımız River Plate karşısında latin takımına latin oyuncular gol atar felsefesini uyguladı ve bu zevkli maçı 3-2 alarak Kıtalararası Kupanın da sahibi oldu![]()
![]()
Kupanın en iyi oyuncusu Barreto seçildi.
Antep ile kupada karşılaşan B takımımız sakatlanan Ahmet'in yerine oyuna giren Euller'in goluyle öne geçti ve skoru korumasını bildi. Ahmet kapı gibi çocukmuş maçtan sonra sakatlığı devam emedi,Barreto ise biraz narin çıktı,10 gün aramızda yok![]()
![]()
Ve istenilen finans tablosu ki bunu Kıtalararası oyundan biraz önce almıştım yani bir 4 milyo euro üzeri artı gelirimiz daha oldu![]()
![]()
Bir de Ferdi Kül.
Bu arada soğuktan geldim soğuğa gidiyorum yani dışarıda olacağım.Eğer sonra eve geldiğimde devam edersem buraya ekleme yaparım.Şimdilik benden bu kadar.