Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 75.00%
  • Gençlerbirliği

2 8.33%
  • Berabere

4 16.67%
1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği [TSL 8.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Olaya 2 yönlü bakmak gerek, Galatasaray kaybetti, biz de kaybedersek fark aynı kalır, liderliğe devam ederiz diye düşünüp rahatlama mı olacak yoksa tarihe geçme fırsatını yakalamışken, üstelik en önemli rakibinle farkı 5 yapma şansı ve içeride oynanacak derbi maçında daha da farkı açma fırsatını kullanmak adına daha hırslı mı olurlar maçta göreceğiz.

Daum'un tarihe geçme fırsatını kaçıracağını sanmıyorum. Oyuncuları bu nedenle maça iyi motive etmiştir. Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle bu maçta alınacak beraberlik bile haftayı karlı kapatmamızı sağlayacak ama ben yine de 3 puan alacağımızı ve farkı açacağımızı düşünüyorum. Oyuncularda rahatlama değil daha da hırslanma olacaktır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kadıköy'de ilk 11'ler belli oldu!

Süper Lig'de 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda G.Birliği'ni konuk ediyor. Mücadele 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika takip edebilirsiniz. İki takımın da ilk 11'i belli oldu...
    Turkcell Süper Lig'deki ilk 7 maçını da kazanan Fenerbahçe, bugün Kadıköy'de Gençlerbirliği ile yapacağı karşılaşmaya rekor kırmak parolasıyla çıkacak. Sarı-lacivertli ekip, Gençlerbirliği karşısından da 3 puanla ayrılması durumunda, 7 galibiyetle kendisine ait 45 yıllık sezona en iyi başlangıç rekorunu 8 maça taşıyacak.

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Bilica
    Lugano
    Vederson
    Mehmet Topuz
    Emre
    Cristian
    Dos Santos
    Güiza
    Alex