1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Tekke Ayrilmakta Kararli !!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by jarosik_61
    fatih i isteyen kulüpler belli wigan ve everton bu yaştan sonra da barca nın teklif edecek hali yok.fatih in kafasında everton var ama everton transferden vazgeçti gibi.fatih wigan ı da istemiyor.fener e gitmesinin tek sebebi fenerde şampiyonluk istiyor.ben bir trabzonlu olarak fatih eğer istiyorsan git.bu zamana kadar yaptıkların ortada öyle deli fanatikler gibi 'avni aker e çıkamazsın'diye bir şey yok.artık bunları aşalım.mutsuz bir fatih trabzon a ne verir.
    aynen katılıyorum. futbolcu kaldığında verim veremeyecekse bence gidip en azından takıma para kazandırmalı. aynı olayı gökdeniz de trabzon yönetimi yaşadı. fb çok istiyordu fakat onlar bazı taraftarın da baskısıyla gökdenizi satmadı ve gökdenize yeni kontrat yaptılar. ondan sonra yaşananları biliyoruz. gökdeniz hala eski haline dönemedi ve kaybeden yine ts oldu. fatih de eğer gitmek istiyorsa ki istiyor(bu fb olur everton olur başka klup olur) bence yönetim göndermeli. hem para kazanırlar hem fatih Türk futbolu için daha yararlı olur....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

avrupaya gitsin kralını oynar. bi tümerlik yapmasın da

Mesaj Yetkileri