Bülent Uygun bir takımı 0 dan alarak hemen başarı yakalayamaz bence..Milli takıma gitsin falan söylemleri bence yersiz olur.
Bülent Uygun bir takımı 0 dan alarak hemen başarı yakalayamaz bence..Milli takıma gitsin falan söylemleri bence yersiz olur.
Mantık filan yok.Çözülmeyecek bir mantıkta değil.Ben sadece düşüncemi söyledim.En azından Fatih Terim'den daha iyi oyuncu tercihleri yapabilir.En azından hakemlerle boş boş diyaloglara girip kendini trübünde bulmaz.İmparator İmparator dedik adam bi patlama yapamadı Milli takımda.Dünya Kupasına zaten gidemiyoruz benim umudum filan kalmadı.Yani demek istediğim bu Bülent Uygun olmasada başka biri geçsin artık.Bülent Uygun'unda öle boş bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum zaten.Bir takımı nereden nereye getirdiğini gördük bunun için diyorum ben.
Onun yerıne biri geçsin diyebilirsin ama Uygun geçsin diye söyleme yanlış daha çok ama çok erken.Ayrıca daha iyi oyuncu seçimi istiyorduda herkez neden Ersun Yanal'ı göörevden aldılar adam bir Hakan Şükürü almaı diye görevden aldılardı.
Valla en azından Terim'den daha iyi birisi geçse iyi derken ne bilim daha takımı ateşleyebilecek boş boş diyaloglara girmicek birisi olsa daha iyi olur.Ha bu Bülent Uygun olsun isterim ben ama tabiki varsa başka teknik direktörde geçse keşke milli takımın başına.Çünkü milli takım Euro 2008'deki performansına bakın birde şimdiki performansına gerçekten çok kötü performans.
Bura yeri değil ama milli takım Euro 2008dede iyi oynamadı.Yabancı bir hoca gerekli.
Hem ayrıca Bülent Uygun bir sistem buldu uyguladı ve o sistemden başka sistme uygulamadığı için ikinci bir taktiği olmadığı içinSivas bu durumda bir oyuncu üzerine kurulup sadece o taktikler oynar bir b planı yapmassan böyle olur.Daha iyi bir hucum gücü var ama kullanamadı.
Bülent yerine kim gelecek acaba.Umarım nöbetçi hocalardan biri gelmez..(:
Bugra ile konustum da Muhsin Ertugrul deniliomus Sivasta. Hani afrikada Ajac Cape townu calistiran Turk
Sivas yönetiminin Uygun istifasını kabul etmesi,istifa etmesini istemeleri bana göre rezalettir. Bülent Uygun'un orada kredi sahibi olması için daha fazla ne yapması gerekiyor? Küme düşmeye oynayan takımı şampiyonluğun eşiğine getirdi.ŞL, Avrupa ligi arenasına çıkardı. Saygı görmek için 3 lig,2 şl şampiyonluğu mu almalı illaki ? Yazık,günah. Yönetim niye duruyor madem.Başarıda onlar ortakken başarısızlıkta niye tek suçlu Bilent Uygun ?
Avrupa'dan elendiği an istifa etmesi gerekirdi, geç kaldı. Bundan sonra hangi takımı çalıştıracağını merak ediyorum.
Bülent Uygun'u yakan medya oldu. Gazetelerde, televizyonlarda sürekli Bülent Uygun aleyhine yazılar vardı.
Bülent Uygun'un Sivas'tan istifa etmesi kendi kararıdır. Eğer istifa etmeseydi asla ama asla kovulmazdı. O yüzden yönetimi suçlamanın manası yok.
Bülent Uygun'un Ankaragücüyle anlaştıgı söyleniyor gazetelerde.
3-0 gibi farklı skor aldık ya hemen karıştırmaya çalışın.
http://www.ankaragucu.org.tr/tr/tekn...l_A_Takim.html
http://www.ankaragucu.org.tr/tr/tekn...t_Karaman.html
Bide buna bak bakalım ne diyo
Ankaragücü'nün sitesinde bütün takımların genel bilgileri vardır..