Cardozo yu alan olmadı. Yani istedigim fiyatı nakit veren olmadı satmadım. Ama düsüs var Cardozo da bu yüzden 2Sene önce 30 trilyona sattıgım Nihat ı Barça dan 3 Trilyon a Kiraladım İyi oynarsa 7 Trilyon a Alabilirim Sezon Sonu. Ayrıca Romario Mendes Kafa 18 Markaj 19 Hız 15 oldu bendefiziksel özellikleride mükemmel. Toraman yaslanıyo onun yerine bi türk bulsam süper olcak seneye. Emre Güngör yedek icin iyi. Sinan Bolat ise idare ediyor. Zaten bütçeyi seneye bıraktım. Bu sene kupalarda başarılı olursam yaklasık 150-175 trilyon arası bi bütçe bekliyorum bendekilerle. Onunla kanat ve forvetlere daha iyi isimler getiricem. Haliyle kaleye pek gerek kalmicak
simdi bile 10 maç yaptım yedigim gol 3. 2si Lyondan
![]()
Ama söyle bi durum var Nuri Sahin i 30 trilyona almıstım geçen sene 7.89 la oynadı mükemmel bi sezon gecirdi ama suan degeri 17 trilyon :/ bi bug mu bu
bu arada sezonu 3-4saate bitirip yine rahatsız edicem seni
Edit : Yine olmadı :/ Lyon Milan Slavia Prag la Eşleştik
16 Lyon
10 Milan
8 Beşiktaş
0 Slavia Prag
Uefa da Shaktar la eşleştim insallah uefada başarılı oluruz ligde 17de 17 gidiyorum.

fiziksel özellikleride mükemmel. Toraman yaslanıyo onun yerine bi türk bulsam süper olcak seneye. Emre Güngör yedek icin iyi. Sinan Bolat ise idare ediyor. Zaten bütçeyi seneye bıraktım. Bu sene kupalarda başarılı olursam yaklasık 150-175 trilyon arası bi bütçe bekliyorum bendekilerle. Onunla kanat ve forvetlere daha iyi isimler getiricem. Haliyle kaleye pek gerek kalmicak
Alıntılı Yanıtla