ancar : gayet güzel maçlar çıkarmışsın Liverpool maçını takıma bence UEFA da güzel gitmişsin 3 te 3 yaparak çıkmışsın nerede ise
Liverpool maçında mağlubiyete değil de, kaçan galibiyete üzüldüm Kalecileri Reina öyle kurtarışlar yaptı ki akıllara zarar. Uefa grubumuz güzeldi, rakipler yıldızlarını satmış oldukları için baya rahat geçiyor maçlar.

Haygary : abi ne oldu hiç yorum yazmaz olmuşsun kariyerine sanırım işler senide vurdu
Yok yaw çok yavaş gittiğimi farkettim, yorum yazalım derken maçlar aksıyor. Klasik toplu ss sistemine geçtim

ozidnz : Çok güzel gidiyorsun, Marquinhos bu sene tüm ödülleri toplar.
Evet fena başlamadık ama sonradan bikaç maç düşüş yaşadık, daha sonra ekleyecem onları biriksin biraz. Marquinhos'a gelince; aslında kariyeri açarken pek üst düzey yıldızları almayacağım demiştim ama zamanla kendi kendimi yalancı çıkardım yıldızsız olmuyor yaw epl'de Bildiğin gibi çoğu kişi Marquinhos'u oyunun "bug'u" olarak görüyor, açıkçası haklılar gibi. Yani oyundaki Marquinhos, gerçekteki Messi'yi 2'ye 3'e katlar resmen Şimdi en çok merak ettiğim Fm2010'da nasıl yapacaklar bakalım Marquinhos'u.

vego : Hocam efsane oldunmu
Birde liverpoolla rival oldumu
Sonuçlar çok güzel abi tebrikler
Yok daha olmadım, hatta bir ara favori personeller arasına girmiştim ama sonra ne olduysa şimdi yok ismim. Sezon başında benle birlikte Paloschi ve Keirrison'un isimleride gitmiş. Neden olduğunu anlamadım.
Rival takımlar Leeds, Scunthorpe bide adını unuttuğum bi takım daha. Liverpool olmadı henüz.

Teşekkürler kardeşim.