-
HAFTANIN FOĞRAFI
'Hayat seninle güzel Alex'

HAFTANIN İNCİLERİ
Geçen sezonki havamızda değiliz. Gerek sahada gerekse idmanlarda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah problemleri ortadan kaldıracağız. Ancak şu anki problem, problemin ne olduğunu bilememek. Egemen Korkmaz
Biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Beşiktaş Kulübü başkanı, yönetim kurulu üyeleri, sporcu ve teknik adamlarına karşı yapılan saldırıyı kınıyor, bu tür çirkin saldırı, ölçüsüz tepkilerin sona erdirilmesi konusunda atılacak ve atılması gereken her adımda Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Beşiktaş'ın yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu
Taraftarlarımız bize inansınlar, bize güvensinler. Taraftarlarımız tepkisini gösterdi. Tamam, biz şimdi bu maçtan ders alalım. Ancak taraftarlarımız bundan sonra bizi yeniden desteklemeye devam etsinler. Rüştü Reçber
Taraftarın beklediği maçtı. Goller attık, kazandık, sanırım herkes mutlu şekilde evine dönüyor... Futboldan daha ne bekleyebilirsiniz? Verdiğimiz mücadele olağanüstüydü. Mükemmel oynayan oyuncularımız vardı, 3 gol attık. Bir maçtan daha ne bekleyebilirsiniz ki? Cristoph Daum
Colman, penaltılarda hep o köşeye vuruyordu. Değiştirmeyeceğini biliyordum. Yine o köşeye vurdu. Mahmut Bezgin - Gaziantepspor Kalecisi
Beşiktaş taraftarı geçen seneki iki kupanın nasıl geldiğini biliyor. Çünkü bu takım yapamıyor, geçen sezon diğer ikisi yapamadığı için kupalar alınmıştı. Bu takım çalışmıyor! Mehmet Demirkol - TRT Stadyum
Bireysel olarak değil, takım olarak bu maçı kaybettik. Bu maçı takım olarak bıraktık. Duygular bu kadar yüksekken bir şeyler konuşmak doğru olmaz, bunları sonra konuşmak lazım. Hayal kırıklığına uğradım... Frank Rijkaard
Haksız bir galibiyet almak benim yapımda yok. Oyuncularım da gol attıktan sonra önde olmanın verdiği psikolojiyle yerde çok kaldı. Onlara böyle bir talimat vermedim. Çalınmış bir galibiyeti kabul edemem. Yanlış bir şey yaptıysak Eskişehirspor ve taraftarlarından özür dileriz. Tolunay Kafkas
Onunla geldik onunla gideriz diye bir şey yok. Bülent Uygun, profesyonel bir isim. Ben ise Sivaslıyım; gidecek yerim yok. Başka bir yere gitmem söz konusu bile olamaz. Öldüğümde cenazem de Sivas'a gelecek. Yani onunla geldik onunla gideriz diye bir şey olamaz! Mecnun Odyakmaz
MEDYA ANALİZ
Ters Köşe
NTV Spor'da yayınlanmaya başlayan Ters Köşe adlı program, ilk başlarda tam olarak rayına oturmamış gibiydi. Ancak son haftalardaki moderatör değişikliğiyle birlikte Murat Kosova, Cem Dizdar, Kanat Atkaya üçlüsü kıvamını bulmuş gibi görünüyor. Türk futboluna ters köşeden bakan, sohbetin sağlam olduğu bir program olmaya başladı...
FUTBOLCU
Murat Duruer (Ankaragücü)
Ankaragücü'nün genç futbolcusu Murat, takımının 3-0 kazandığı Galatasaray karşılaşmasında öncelikle çok iyi futbol oynadı. Sonrasında ise oyunun kaderini belirleyip gollerin kapısını açan ilk gole imza attı. Böylece attığı gol de onun başarısının ödülü oldu.
TAKIM
ANKARAGÜCÜ
Ligin namağlup takımlarından ve şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ı önemli bir skorla mağlup etmeyi başardılar. 3-0'lık galibiyet, 100 yıllık Ankaragücü tarihinde de özel bir yere geçti.
TEKNİK DİREKTÖR
Hikmet Karaman (Ankaragücü)
Sezona büyük umutlarla başlayan ancak çalkantalı bir dönem geçiren Ankaragücü, haftanın en flaş galibiyetine imza attı. Sarı-Lacivertli takımın tecrübeli teknik direktörü Hikmet Karaman, Frank Rijkaard'lı G.Saray'ın ilk yenilgiyi tatmasında büyük rol oynadı. Takımını bu maça iyi motive eden Karaman, güçlü rakibi karşısında modern futboldan taviz vermedi.
HAFTANIN OLAYI
İnönü'de gergin gece
Beşiktaş tribünleri Yıldırım Demirören ve yönetime karşı sert bir tepki verdi. Ancak bütün tribün aynı fikirde değildi. Demirören lehinde pankart ve sloganlar da olunca muhalif grup ile yönetim yanlısı grup arasında şiddetli tartışmalar başladı. Tribünlerin muhtelif yerlerinde kavgaların yaşandığı gece, uzun yıllar unutulmayacak gibi görünüyor.
HAFTANIN HAKEMİ (FIRAT AYDINUS)
Psikolojik atmosferi, tepkileri ve beklentileri çok farklı olan Beşiktaş-Denizlispor maçını, sıfır hataya yakın bir yönetim ile tamamladı. Kabul edilen bir yönetim gösteren Fırat Aydınus, zorluk derecesi çok üst düzey olan karşılaşmadaki üst düzey performansıyla haftanın hakemi olmayı hak etti.
HAFTANIN RAKAMI: 3
Fenerbahçe 3 puan serisine evinde 3 gol atıp yine 3 puan alarak devam etti. Ankaragücü ise evindeki ilk 3 puanına Galatasaray'ı 3 golle geçerek uzanırken, bu haftaya namağlup olarak giren 3 takım daha bu unvanlarını kaybetti. Bursaspor ise ligdeki son 3 maçını da 3 puanla kapatarak ligdeki 3.lüğünü devam ettirdi.
GOL KRALLIĞI
Futbolcu Takım Gol
Nonda (Galatasaray) 6
Baros (Galatasaray) 4
Kahe (Gençlerbirliği) 4
Makukula (Kayserispor) 4
Souza (Gaziantepspor) 4
Zaman
Mesaj Yetkileri