bende bunun bir değişiğini yapıyordum.Ama aslında hile değil oyundaki her menejer yapıyor.Ama benim farklım yanım bu işten para kazanmam onlar ise sözleşmesi bitene kadar reservde bekletiyor.Efendim şimdi itirafımı yapayımBi tane daha geldi aklıma;
Önceki versiyonlarda aralık ayı sonunda sezon sonu sözleşmesi bitecek oyunculara bakar aralarından en az 15-20 tanesiyle anlaşırdım. Daha sonra sezon bitince bu anlaştıklarım arasından eleme yapar, en iyilerini seçer ve diğerlerinin transferinden vazgeçerdim. Adamlar bana gelmek için bi sürü klübün teklifini reddedip beni seçiyo ben adamları ortada bırakıyodum
Ama artık yeni versiyonlarda bunu kaldırmışlar, biriyle anlaşınca daha sonra o transferi iptal edemiyoruz, böylesi daha gerçekçi tabi...
ben her sezon 1 haziran ile 30 haziran arası avıma başlarım sözleşmesi biten 1 m üstü fiyatı olan her oyuncuyu kulübe alırım.Bunları reserv kulübe tıkarım.Sonra bunlardan iyi olanları lazım olanları as takıma girer.Ama bazıları oynayamayınca as takımda oynamak istiyom der bu isteyenlere 1 veya 2 katına başka kulüplere öneririm.Genelde birkaç kulüp teklif eder o da içlerinden birine gider böylece her sezon 20 m lik bir artı bütçe sahibi olurum.Ama bazen oyuncularda akıllı çıkıyor diyor ki şu kadar para ver sen ben gideyim o takıma
2. hile olarak fm 2007 de başka takıma geçme diye birşey keşfettim.ümit karan'ı kimse almamıştı.bende sinir oldum.O zamanda man utd beya zengindi.Man utd nin bütün transfer bütçesini verip ümiti aldım birde ümite haftalık 500.000 £ aldırdım. birde imzaladığı zaman 5 m mi ne otamatik aldı.yani ümit karan aylık 2 milyon £alıyordu.Doğal olarak kulüp battı2. lige düştü.Daha sonra ümit karan sözleşmesi bitince futbolu bıraktı.Futbolu bıraktıktan sonra yönetime girdi.Ve man utd nin kalkınmasına yardımcı oldu
![]()