geçen seneki okul turnuvasında herkezi ezip geçiyorduk.Ben kaleciydim.Turnuvanın en az gol yiyen kalecisi olmak ayrı bir duyguydu.Biz 9. sınıf olmamıza rağmen 10 ları 11 leri yenmiştik.Bir 10. sınıf daha kalmıştı.
Neyse maça başladık.Defansın cüssesi büyük olan 10 lardan korkması nedeniyle ilk yarı 4-1 bitti.4-5 şut kurtarmam bir işe yaramamıştı.Her neyse 2. yarı kaptanımız yenebiliceğimizi ve defansın adamlardan korkmaması gerektiğini söyledi.Bizim kaptanımız beşiktaş alt yapısında oynamış takımımızda ki Cristina ronaldo tipli bir arkadaşımızdı.Maça onun orta sahadan çatala soktuğu golle başladık.Daha sonra eyüpsporlu bir dmc miz var bir topa vuruyor topu tuttuğunda elin acıyor.Onun attığı frikik ve uzaktan şut golüyle 4-4 oldu maç.Daha sonra bu akıllı 10. sınıf başka sınıftan çocuğu oyuna soktu o çocuk bana bir gol attı.Bizimkiler o anda onu farketti ve hakeme söyledi.Hakem dedi kaptan siz karar verin isterseniz maçı hükmen size veriyim isterseniz golü silip devam edelim.Kaptan dedi 3 sene daha bunlarla yüz göz olucaz devam edelim.Ettik.Daha sonra 6-4 yaptık maçı ama maç o andan sonra bize bişi oldu.Daha doğrusu bana bişi oldu.Gözlerim bulanmaya toplara uçamamaya başladım.Orta sahadan bizim kavak defansın önüme dikilmesi sonucu gol yedim.Daha sonra frikikten defansıma kapattırdığım köşeden gol yedim.Sonrada çaresiz bir gol yedim.Ondan sonra kendime geldim.ardı ardına şutlar kurtardım.Kaptanımızda bu sefer şansları iyi değerlendirip 8-7 yaptı maçı.Ama son saniyede çatala atılan bir şutu tutamadım.Penaltılarda açıkçası arkadaşların gol yediğimde senin yüzünden yenildik demesinden korktum ve eldivenleri yere attım isteyen geçsin kaleye dedim.Soyunma odasına gittim.Penaltılarda 5-4 mü ne yenilmişiz.Açıkcası çok üzüldüm.
Herkez kaptana patlamıştı.Diyorlardı neden devam edelim dedin falan diye.Ben suçu kendime almaya çalışsam bile alamadım.Herkez kaptanda buldu suçu.
Bu beni çok üzmüştü.hayatımda oynadığım en kötü maçtı.
o gün o maçı alsaydık en mutlu adam ben olucaktım.
Okulda tek bizim sınıfta 7 erkek var diğerlerinde 15-20
ama biz o 7 kişiyle yarı finalde elendik.O günü unutamadım