1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: Hayattan Estantaneler

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bizide karşı takımın kızları taciz ediyordu.akıllı olmayan kızlar o zamanlar moda olan sımsıkı taş gibi dimdik dimdik 9/Ê ye bindik diyorlardı.Ama baktığımızda mağdur olan onlar oluyorlardı binince
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Yine küçükken 8-9 yaşındayken kardeşim çekiçle arabalarını kırıyordu ben buna kızdım dedim işte kırma falan o bana bağırdı küfür etti falan ve evdeki olay kafama çekicin inmesiyle son buLdu birkaç gün sonra yine benzer olaydan yine kafama çekiç yemiştim

Yine kardeşimla aramda geçen bir mesele PC paylaşımını bir türlü yapamıyorduk ki halada yapamıyoruz yakın zamanda LapTop'ım gelirse biter bu çarpışma büyük ihtimalle o zaman LCD ekranım yok normal büyük ekran vardı bildiğiniz üzere onların önü cam kardeşimi zorla PC'nin başından kaldırdım o da odada duran penseyi bana fırlattı tabi ben ani bir refleksle eğilince monitörün camda delik oluşmuştu ama zarar gelmemişti fazla
    Hocam siz gerçekten kardeşmisiniz yoksa biri kiralık katil olarak onu mu tutmuş anlayamadım pehh
    Last edited by LifeYourself : 07.Ekim.2009 at 21:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri