Abi başarı gelecek inşallah sen canını skıma![]()
Abi başarı gelecek inşallah sen canını skıma![]()
Sanırım devamı akşama gelicek![]()
Diğer takımlardan komik teklifler gelmiş ... Kesmez o teklifler gabi huri yi![]()
Salamon çok iyi transfer hem özellikleri hem de beleş olması nedeniyle
Emin adımlarla ilerliyorsun ama liverpool altın sezonunu geçiriyor sanırım![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Abi kupaların çok olması ligi etkilemişe benziyor, Reading'e şaşırdım diyebilirim.. Salomon ise tipik sabit oyun kurucu, profili fena değil..
Yok canımı sıkmıyorum da sorunun ne olduğunu bulmaya çalışıyorumcrane1994: Abi başarı gelecek inşallah sen canını skıma![]()
Biz Hull'a gönülden bağlıyız Barça bile istese gitmemCorpus: Diğer takımlardan komik teklifler gelmiş ... Kesmez o teklifler gabi huri yi![]()
Salamon çok iyi transfer hem özellikleri hem de beleş olması nedeniyle
Emin adımlarla ilerliyorsun ama liverpool altın sezonunu geçiriyor sanırım![]()
Salamon Milan'daydı, orda kendini iyi geliştirmiş. Önce gelmedi uzun süre, sonra serbest bıraktılar öyle geldi. Bana göre ideal bir orta saha oyuncusu, baya faydası olacağını düşünüyorum. Dediğin gibi hemde bedavaya almış olmamız nedeniyle çok iyi transfer.
Oyuncular kupaları daha çok önemsiyorlar sanırım. Çünkü kupalarda tüm maçları kazandık. Ligde bu kadar kayıptan sonra da ilk 3 umudum çok azaldı.Oghuse: Abi kupaların çok olması ligi etkilemişe benziyor, Reading'e şaşırdım diyebilirim.. Salomon ise tipik sabit oyun kurucu, profili fena değil..
Ara transfer dönemindeyim ve gene oyuncularıma teklifler yağıyor. Kararsız kaldım, acaba kadroda revizyona mı gitsem. 100 milyondan fazla para gelecek teklif gelenleri satarsam. Gidenlerin yerine aynı kalitede isimler alabilirim bence. Takım çok güzel bozmak istemiyordum ama şimdi böyle bir düşünce var. Ne yapsam?
İşte şu ana kadar gelen teklifler:
Bunlar direk yapılan teklifler. Yani teklifler daha yükselebilir, henüz yanıt vermedim hiçbirisine. Ençok Gordon'a şaşırdım. Değeri 6.25m, Real ne kadar istediğimi sordu bende 6.25'e bırakırım dedim, vazgeçtiler. Sonra biraz zaman geçti, direk 7.5m teklif ettiler bu sefer
Tymoschuk çok kilit bir oyuncum ama 32 yaşında. Hatta 2 ay sonra 33 olacak. Bir daha da bu fiyata satamam. Ya 1-2 sene daha faydalanacağız yada değeri düşmeden satacağız.
Mata konusunda kararsızım. 2.5 milyona almıştım, şimdi milli takıma yükseldi, değeri de 7 milyon oldu. Performans olarak öyle abartı bir katkısı yok. 15 milyon civarı bir paraya bıraksam mı?
Mattock'u satmayacağım. Takımda birkaç yerli oyuncu kalmasını istiyorum. Zaten performansı da mükemmel. Wing Back oynuyor, 18maçta 1 gol 9 asisti var. Hatta bir maçta tam 3 asist yapmıştı, sol kanatta çok başarılı ve 21 yaşında.
Cardozo'ya gelen teklif iyi bence. Onu kabul etmeyi düşünüyorum, daha yüksek rakamlara çıkarlar mı bilmiyorum.
Ramires'in performansı da çok iyi 2 sezondur. Tymoschuk ile birlikte orta sahayı domine ediyorlar. Bu iki oyunuyu satarsam Morgan Schneiderlin ile 1 oyuncu düşünüyorum yerlerine.
Fikirlerinizi bekliyorum...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Gojko Kacar = DMC
Gokhan İnler = DMC/MC
Matias Fernandez = AMLC
Last edited by Walter Sakana : 09.Ekim.2009 at 17:30 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesut Özil
Mehmet Ekici
9.1de ikisinide alıyordum.
Sankharé = DMC
Michael Jonshon-Hernanes- = DMC/MC
Henri Saviet = AMLC
Önerilerim bunlar,saviet çoşuyor bende abi.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Premier Lig - 19.hafta
FA Cup - 3.tur
Carling Lig Kupası - Yarı Final - 1.maç
Premier Lig - 20.hafta
Premier Lig - 21.hafta
Premier Lig - 22.hafta
HULL'da BÜYÜK DEĞİŞİM
(detaylar en altta)
Carling Lig Kupası - Yarı Final - 2.maç
FA Cup - 4.tur
Premier Lig - Ayın Genç Oyuncusu Ödülü - Ocak
Premier Lig - 23.hafta
Transferler: Uzun süre kadroyu yenilemek konusunda kararsız kaldıktan sonra gelebilecek oyuncuları gözden geçirip, geleceklerine de emin olduktan sonra bu büyük değişimi yapmaya karar verdim. Değişik sebeplerden alamadığımız oyuncular da oldu yada satamadığımız. Mesela Thiago Neves (Porto'da) 48 milyon euroya anlaştığımız bir yıldızdı ancak kalan para yetmedi. Mata'yı 16.5 milyona Bayern Münih'e satacaktık, oyuncuyla anlaştılar ancak son anda transferi iptal ettiler. Daha sonrada başka teklif gelmedi. Micah Richards, Rafinha ve Zapata içinde klüpleriyle anlaşamadık. En çok istediğim iki oyuncu Cristian Rodriguez ve Lucho Gonzales için Porto'yla anlaştık ama oyuncular gelmedi.
Yaptığımız transferler sonrası savunmamızda alternatif sıkıntımız var. Bu sezon ligde pek hedefimiz kalmadı, kupaları almaya çalışacağız ancak Uefa'da giden oyuncuların yerine yenilerin bir çoğunu kaydettiremedim. Bu konuda da büyük sıkıntı var.
Transferlerin Profilleri
![]()
Abi transferlerin süper ama keşke Ramires'i satmasaydın
Transferlerden tek Akinfeevi beğendim.
Last edited by Walter Sakana : 10.Ekim.2009 at 15:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Çok güzel transferler olmuş.
Kacar gelmiyorrr boşuna deneme.
Abi transferlere bayıldım desem yeridir, sadece Milevskiy'nin o kadara gitmesine üzüldüm..
Bende senin avatara bayıldım
Milevskyi'nin yeri ayrı bende. Bugüne kadar ki en iyi forvetimdi. Şu Fm09 faslı bitmeden daha önce bi türlü alamadığım tüm yıldızları almış olmak için böyle bişey yaptımGignac özellikle. Arshavin'e gerek yoktu aslında da son gün aceleye geldi, Thiago Neves iptal olunca aldım bende.
Vaughan-Gignac süper bir ikili oldu bence. Diğer Aquino, Marquinhos, Arshavin'le birlikte çılgın bir hücum hattı![]()
Abicim avatarı kullanabilirsin, ben yaptım kimse telif istemez..
Keşke Keirrison veya Guilherme'ye de alsaymışsın tam olurmuş..Gelecek sezon artık.
Onlar pek sevdiğim tarz forvetler değil yaw. Keirrison'u ilk sezon almıştım zaten hatırlarsan. Takıma sağ ve sol bek ile birde stoper lazım. orta saha-forvet baya kalabalık oldu zaten![]()
Sağa Santon,Sola Monzon,Stopere Alexandre Song.
kacar 5 top kapma ortalaması ile oynuyor.Umarım gelir.Transferler harika zaten kadro uyumlu.Dil probleminin olacağını sanmıyorum.Birde Kornerden gol atma taktiğini denemelisin bence.Kritik maçlarda kıymeti ortaya çıkar.
Abi kariyer ismi değişince bende arıyorum 1 saattir..![]()
Abi süper gidiyorsun. Bir ara beraberlik silsilesi olsada toparlamış görünüyorsun. Arshavin transferini çok beğendim umarım katkı yapar..
transferler guzel hatta on numara olmus sadece ramires e üzüldümsol bek ıcın regen bakmıorsan monzon var
bi farkımız olsun yaw
.
.
.
kacar ı alamazsam fm2009 da ilk kez alamamış olacamgerçi idç kariyerinde de almamıştım sanırım neyse
kaptan yapmışlar ondan mıdır bilmiom dünya yıldızları geldi o gelmiyo hala
kornersiz olur mu hiç, bak Fazio 2 tane attı bile 2.maçında
.
.
.
walla benim suçum değil öteki oğuz'un fikriydi
.
.
.
o beraberlikler transfer görüşmeleri sürerkendi, gelecek oyuncuları görünce heyecandan maçları hızlı hızlı taktik bile yapmadan oynadımbu sene artık zor toparlar takım, kadroya çok yeni oyuncular geldi, alışma evresi var. seneye artık.
arshavin konusunda şüphelerim vardı sen böyle deyince moralim yerine geldi bak
.
.
.
ama Ramires'in yerine bak Defour aldııııık, Salamon aldııık, Obi Mikel aldııık, Schneiderlin aldıııkbu 4'ü bi ramires eder artık heralde
Monzon'u Ozzy'e gıcıklık almayacam inat ettim
![]()
Last edited by Walter Sakana : 10.Ekim.2009 at 19:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi Mikel'in adı yeter..![]()
Premier Lig - 24.hafta
Premier Lig - 25.hafta
FA Cup - 5.tur
Premier Lig - Puan Durumu
Şimdilik dengesiz gidiyoruz. Takım bi maç süper, bi maç kötü. Fulham karşısında resmen ezildik, Akinfeev maçın yıldızı seçilmi ama kaleyi bulan sadece 3 şutları var 16 şuttan. Baya baskılı oynadılar ancak çerçeveyi tutturamadıkları için şanslı bir galibiyet aldık. Ondan sonra gittik Liverpool maçında şov yaptık. 3-0'a kadar 9'u kaleyi bulan 10 şutumuza karşın Liverpool sadece 1'i kaleyi bulan 3 şut çekebildi (ki ligin en golcü takımı onlar). 3-0'dan sonra Vargas oyuna girip 1 gol 1 asist yaparak bizi sıkıntıya soksa da hakettiğimiz galibiyeti alarak çeyrek finale çıktık.
Takım kupalarda çok iyi. Man Utd ile lig kupası yarı final 2.maçındaki beraberlik dışında 4 kupada da (Fa Cup, Lig Kupası, Uefa, Süper Kupa) tüm maçları kazandık. Ancak ligde çok istikrarsızız.
Uefa Avrupa Ligi - 1.tur - ilk maç
Uefa Avrupa Ligi - 1.tur - İlk maçların Sonuçları
Avrupa liginde yarım yamalak bir kadroyla devam ediyoruz. Bir çok önemli oyuncuyu kaydettirme şansımız olmadı. Avrupa liginde oynatamadıklarımız:
1- Igor Akinfeev
2- Andre-Pierre Gignac
3- Steven Defour
4- Andrey Arshavin
5- John Obi Mikel
6- Simone Vitale
7- Juan Manuel Mata
Bakalım, bu oyunculardan yoksun kadroyla gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz.
Maça gelirsek, mükemmel oynadık. 3-4 fark olması lazımdı ancak şanslılardı. Genede çok iyi sonuç 2.maç için.
Abi sana da mı Spartak Moskova çıktı.Başlık benim fikrimdi doğru
.Ben 26. maçlar sonunda 4.ydüm püüü
.