[/QUOTE]
Ben sana katılmıyorum abi öyle pozisyonlar kaçırıyor ki Güiza kel adama bile saç baş yoldurur o derece ben Rıdvan Dilmen'e bu konuda katılıyorum Alex gibi bir pasörün önünde oynayıpta 20gol atamayan forvet iyi forvet değildir...[/QUOTE]
bu konuda haklısın yani onun sebebi daha önce hiç bu kadar büyük bi camiada oynamaması taraftar baskısını asırı hissetmesi olabilir falan ama ispanya milli takım oyuncusununda bunu aşması lazım.Maçı kahvehanede izledim en son ben alexe asist yaptı adam kaval kemigiyle vermistir o istemeden vermistir diyo insanlar hala.Yada yahu adam ara pası atıyo top geçmiyo buna bile tribünler yada fenerbahceliler asırı tepki veriyo tahammülleri yok semih girip 2 gol kacırdı son maç en azından pozisyona giriyo diyoruz guiza kacırdıgında söylenmeyen söz kalmıyo.
Yani acilen göndermek lazım guiza hep böyle oynar cünkü o baskı üzerinden kalkmaz artık her mac gol atsa yinede kalkmaz.Rıdvanda dogru söylemis kezman ve guiza olmasa alex 2 kat asist yapardı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly