crane1994: Abi başarı gelecek inşallah sen canını skıma
Yok canımı sıkmıyorum da sorunun ne olduğunu bulmaya çalışıyorum

Corpus: Diğer takımlardan komik teklifler gelmiş ... Kesmez o teklifler gabi huri yi

Salamon çok iyi transfer hem özellikleri hem de beleş olması nedeniyle

Emin adımlarla ilerliyorsun ama liverpool altın sezonunu geçiriyor sanırım
Biz Hull'a gönülden bağlıyız Barça bile istese gitmem
Salamon Milan'daydı, orda kendini iyi geliştirmiş. Önce gelmedi uzun süre, sonra serbest bıraktılar öyle geldi. Bana göre ideal bir orta saha oyuncusu, baya faydası olacağını düşünüyorum. Dediğin gibi hemde bedavaya almış olmamız nedeniyle çok iyi transfer.

Oghuse: Abi kupaların çok olması ligi etkilemişe benziyor, Reading'e şaşırdım diyebilirim.. Salomon ise tipik sabit oyun kurucu, profili fena değil..
Oyuncular kupaları daha çok önemsiyorlar sanırım. Çünkü kupalarda tüm maçları kazandık. Ligde bu kadar kayıptan sonra da ilk 3 umudum çok azaldı.

Ara transfer dönemindeyim ve gene oyuncularıma teklifler yağıyor. Kararsız kaldım, acaba kadroda revizyona mı gitsem. 100 milyondan fazla para gelecek teklif gelenleri satarsam. Gidenlerin yerine aynı kalitede isimler alabilirim bence. Takım çok güzel bozmak istemiyordum ama şimdi böyle bir düşünce var. Ne yapsam?

İşte şu ana kadar gelen teklifler:

Bunlar direk yapılan teklifler. Yani teklifler daha yükselebilir, henüz yanıt vermedim hiçbirisine. Ençok Gordon'a şaşırdım. Değeri 6.25m, Real ne kadar istediğimi sordu bende 6.25'e bırakırım dedim, vazgeçtiler. Sonra biraz zaman geçti, direk 7.5m teklif ettiler bu sefer

Tymoschuk çok kilit bir oyuncum ama 32 yaşında. Hatta 2 ay sonra 33 olacak. Bir daha da bu fiyata satamam. Ya 1-2 sene daha faydalanacağız yada değeri düşmeden satacağız.

Mata konusunda kararsızım. 2.5 milyona almıştım, şimdi milli takıma yükseldi, değeri de 7 milyon oldu. Performans olarak öyle abartı bir katkısı yok. 15 milyon civarı bir paraya bıraksam mı?

Mattock'u satmayacağım. Takımda birkaç yerli oyuncu kalmasını istiyorum. Zaten performansı da mükemmel. Wing Back oynuyor, 18 maçta 1 gol 9 asisti var. Hatta bir maçta tam 3 asist yapmıştı, sol kanatta çok başarılı ve 21 yaşında.

Cardozo'ya gelen teklif iyi bence. Onu kabul etmeyi düşünüyorum, daha yüksek rakamlara çıkarlar mı bilmiyorum.

Ramires'in performansı da çok iyi 2 sezondur. Tymoschuk ile birlikte orta sahayı domine ediyorlar. Bu iki oyunuyu satarsam Morgan Schneiderlin ile 1 oyuncu düşünüyorum yerlerine.

Fikirlerinizi bekliyorum...