Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 70 arası toplam 70 sonuç

Konu: Amerika'yı Yeniden Keşif Zamanı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tebrik ederim bence artık bir kulüplede anlaşmalısın

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Becnede artık kulüp bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Devamı Yarın..(:
    Last edited by KaF KeF : 04.Ekim.2009 at 01:35

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kupa Amerika zevkli oluyor.. başarılar dilerim öncelikle ama grup zor olmuş..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Güzel gidiyosun ama grup çok fena

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Görebiliyorum kupayı almışız:KupayıGördüm:

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Copa America Grup 1.Maç

Copa America Grup 2.Maç

Copa America Grup 3.Maç

Copa America'ya klasik Brezilya Mağlubiyetiyle başladık.2.Maç biraz da şansımızın yardımıyla 2-0'lık net bir skorla ayrıldık.Şili maçında beraberlik yetiyordu,golü attıktan sonra skoru korumaya yönelik hamleler yaptık ve istediğimiz sonuca ulaştık..

A grubunun Birincisi Arjantin ile eşleştik..Şu eşleşmelerde pek şansımız tutmuyor..Haddimizi bilerek oynayacağız..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Gruptan 2. çıktıktan sonra Rakip 3'te 3 yapan Arjantin'di.Saha ve seyici avantajı onlarda.52823 biletli seyirci Avellaneda stadını doldurmuştu..

Kadromuz ve kadromuzun kalitesi belliydi.Ve takımın en önemli oyuncularından biri olan L.Donovan kart cezası nedeniyle maçı tribünden izlemek zorunda kalıyordu..

Dizilişler;

Maç Arjantinin vuruşuyla başladı ve ilk atakta onlardan geldi,15.dk'ya kadar karşılıkla ataklar gelişsede Arjantin taraftar desteğinide arkasına alarak rüzgarın yönünü değiştirdi ve direncimiz 44.dakikada kırılıyordu.Sağ taç çizgisinden topu alan Zabaleta bizim defans oyuncularının seyretmesi üzerine kaleye kadar girerek skoru 1-0'a getirdi.İlk yarı bu skorla bitti.

Soyunma odasında yaptığım duygusal ve sert konuşmam( ) işe yaramış olacak ki 2.yarı oyunun hakimi tamamiyle bizdik.Ama bir türlü topu kaleye sokamıyorduk.Birşeyler yapmak lazımdı.2 oyuncu değişikliğine gidecekken Arjantin atağında topu kapan Dempsey bekletmeden topu orta saha'daki Davies'e aktardı.Davies 1-2 metre topu sürdükten sonra yanındaki Jones'e topu bıraktı.5'e 5 yakalamıştık Arjantini..Jones mükemmel bir asist ile Adu'yu Carrizo ile karşı karşıya bıraktı.

Adu topu ağlara bıraktı ve 79.Dakika'da 1-1 yaptık.Ve önümüzde 10 dakika daha vardı..Skoru koruyup uzatma ve oradanda penatılara mı götürmeliydik ve yoksa biraz daha atak oynayarak son dakikalara 1 gol daha sıkıştırıp omuzlarda mı yükselmeliydim? Korkak oynamak yerine en iyi savunma hucümdur dedim.. 86'da son oyuncu değişikliğinide yaptım artık ne olursa olsun dedim.3 dakikalık uzatma gösterdi 4.hakem..Skor tabelası 92.08yi gösteriyordu...Arjantin Teknik Direktörü Maradona seyircisi önünde kazanma arzusuyla bütün takımı üstüme saldı..Sol kanatta topu alan Ansaldi topu içeri ortaladı.Top bir anda Convey'in önünde kaldı;

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Helal olsun hocam başarılar

sakary Ali Misafir

harika harika harika bir maç olmuş tebrikler aykut

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri