Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011
301 ile 326 arası toplam 326 sonuç

Konu: Fenerbahçe Hazırlık Kampı 2009-2010

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Niye oynamasınki Serkan ? Emre'nin yerine oynayacak sayılı adamlardan birisi Özer. Fiziki olarak çok iyi değil ama ordada başarıyla oynar. Ali Bilgin dün Cristian'ın yanında oynadı. Bence sağ bekte oynadığından daha iyiydi orda.

Topuz'un gol güzeldi. Gelişine çok güzel vurdu topa. Uğur'u beğendim. Hırs yapması güzel. Gelecek zamanlarda forma savaşı iyice kızışacaktır. Stoper alarak transferi kapatırız. Zaten hali hazırda iyi takımımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sakatlığı nedeniyle idmana çıkmayan oyuncuların bile götürülmesi, yönetimimn tam kadro orada olması, rakibe duyulan saygıyı gösteriyor. Kaptan'ın da dediği gibi, bu maça o gençlerle başlanamazdı bu ortamda.

Topuz 2. devre etkiliydi, Daum'a beni de gör artık diyor. Tabi etkili oynadığı yer orta saha, orada Alex'i kesmesi pek mümkün değil, sağ kanada geçerse oynamayı daha çok sevdiği orta alandan daha iyi performans sergiler mi, izlemeden yorum yapmak pek doğru olmaz. Ama isteği, arzusu 11'e girmesini sağlayacaktır.

Özer sakatlığımı atlattım, psikolojik olarak atlatmak kaldı demişti, o da zamanla olacak. Özer'in 11'de başlayacağını düşünmüyorum ama kulübe olması her zaman için iyi olacaktır. Geçen sene kötü giden maçlarda ofansa yönelik sadece Semih değişikliği yapılabilecekken, şimdi bu sayı oldukça arttı.

Deniz'i de 2. golde yaptığı mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Daum onu joker gibi kullanıyordu, Zico ve Aragones bu özelliğini farkedememişti. Deniz'i bu sene çeşitli mevkilerde izleyebiliriz hatta defansın aksamasına bakıyorum da yeni stoper alınmazsa stoper olarak bile deneyebilir Daum onu.

Rize'nin de yeni stadının hayırlı olmasını diliyorum. Fenerbahçe'nin açtığı kapının ardından yavaş yavaş tüm takımlar geçmeye başladı. Eski, kullanışsız stadlardan kurtulup, futbol stadlarına kavuşur yavaş yavaş tüm takımlarımız umarım. Bu gelişmeler çok sevindirici.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Niye oynamasınki Serkan ? Emre'nin yerine oynayacak sayılı adamlardan birisi Özer. Fiziki olarak çok iyi değil ama ordada başarıyla oynar. Ali Bilgin dün Cristian'ın yanında oynadı. Bence sağ bekte oynadığından daha iyiydi orda.

Topuz'un gol güzeldi. Gelişine çok güzel vurdu topa. Uğur'u beğendim. Hırs yapması güzel. Gelecek zamanlarda forma savaşı iyice kızışacaktır. Stoper alarak transferi kapatırız. Zaten hali hazırda iyi takımımız var.
    Oynayabilir belki ama,

Çizgide neler yapabildiğini gördükten sonra, ön liberoda izlemek. Bizim için bir kayıp olur

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bu arada Kaptan olmak heralde bu kadar kolay oldu..

Uğur ile Başbakan Erdoğan son taktikleri konuşuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Bu arada Kaptan olmak heralde bu kadar kolay oldu..
    Son günlerde basında çıkan haberlere karşılık o bandın Mehmet'e verildiğini tahmin ediyorum Aykut. '' Mehmet Topuz Kayseri'ye kaçarken son anda durduruldu '' '' Mehmet Topuz Daum'la kavga etti '' '' Mehmet Topuz Semih'le kavga etti '' '' Daum, Mehmet Topuz için futbolu bilmiyor dedi '' bunun gibi birçok haber çıktı. Daum o bandı Mehmet'e vererek O'na güvendiğini gösterdi. Bir bakıma medyaya karşı kalkan oldu. O bant sayesinde Mehmet Topuz aleyhine bir süreliğine de olsa yalan haber yazılmayacak.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ne olursa olsun Kaptanlık'ın bir değeri olmalı.Topuz kaç kere çıktıda Kaptan olmayı haketti..Ona kaptanlık vermek QTM'yi haklı çıkarmaktır bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İşin ucunda oyuncu kazanmak varsa bu tip konuları abartmaya gerek yok. İleride görürüz QTM haklı mı çıktı cevap mı aldı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Valla kabul ediyorsan diyecek lafım yok..Bu kulupte terinin son damlasına kadar mücadele eden Can Bartu,Oğuz Çetin,Ümit Özat'a vb. bence hakarettir bu..Ben üzüldüm açıkcası..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yönetim, Can Bartu'nun, Oğuz Çetin'in kim olduğunu bizim kadar bilmiyor mu yani ? Mehmet Topuz'a kaptanlık bandı verilirken onların da haberi vardı illa ki. Daum antremanlarda oyuncuların neşesi yerinde olsun diye 40 takla atıyor. Mehmet Topuz da zor bir transfer dönemi sonunda Fenerbahçe'ye geldi. Son zamanlarda da QTM tarafından karalama kampanyası başlatıldı. Her ne kadar resmi site kantarın topuzunu kaçırmayın diye uyarı verse de tabi ki QTM'yi durdurmaya yetmedi o uyarı. Daum daha önceki açıklamalarında keşke fırsatım olsa da kaptanlık pazubandını elden ele değiştirsem, herkese o sorumluluğu yükleyebilsem demişti. Mehmet'e o pazubant verilerek O'na verilen değer, duyulan güven gösterildi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kusura bakma araya girmek gibi oLacak ama senin bu savunmanı da yersiz buLuyorum ben. Bunun savunuLacak bir yanı yok. Topuz a kadar o takımda o bandı haketeden bir Dünya oyuncu var. Bu adamLarın verdikLeri emek ne oLacak. HaLa neyin mücadeLesindesin onuda anLamadım. Bu kadar koLLayıcı oLmana gerek yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet Daum herkesin sorumluluk almasını istiyor, bu nedenle de hazırlıkmaçlarında hep kaptanlığı farklı kişilere veriyor. Resmi maçlarda kaptanımız zaten belli Alex. O olmadığında Semih. Burada değişen bir durum yok.

Topuz'un moralinin yüksek tutulması, o formaya daha sıkı sahiplenmesi için yapılmış bir seçim. Daum'un takım olma motivasyon çalışmalarından biri. Fazla takılması gerekilen bir konu olduğunu düşünmüyorum. Sahade Alex, Semih, Volkan, Carlos hatta Emre varken alıp kaptanlığı Topuz'a verseler, doğruluğu hareketin tartışılır.

Ama medya tarafından bitirilmek için beklenen bir oyuncu, sansasyonel transferinin ardından Fenerbahçe'de istenmiyor görüntüsü çizilirken, onu kaptan olarak sahaya sürmek, medyayı susturmaktır. Daum Topuz'u istemiyor diye haber yapabilirler mi acaba Daum onu kaptan olarak sahaya sürdükten sonra?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben burda fikrimi belirtiliyorum. Yeri gelir kollayıcı olurum yeri gelir eleştirici olurum. O bant Mehmet Topuz'a verilerek aslında kimseye kollayıcı olma şansı bile tanımamıştır. Direkt olarak yönetimin, Daum'un Topuz'un koruyucusu olduğu belirtilmiştir. Nasıl ki geçen sene Tokatspor maçında bant Emre'ye verildiğinde rahatsızlık duymadıysam Rizespor maçında da Topuz'a pazubant verildiğinde duymadım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Burda bu bandı Daum kendi söyLediği için mi taktı yoksa Aziz YıLdırım söyLediği için mi taktı bunu düşünmek gerek. Daum kendisi hayatta böyLe birşey yapmaz. Verecek oLsa gider Deniz e verir. Aziz YıLdırım taLimat vermiştir, takıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Daum kendisi söyledi elimde olsa da pazubantı teker teker herkese verebilsem diye. Hatta resmi siteden de Alex'in yardımcılarının Carlos, Semih, Emre olduğunun duyurulması bizim tabirimizle takımdaki abi sayısının arttırılmak istenmesindendir. Yoksa Alex 1. kaptan Semih 2. kaptan diyerek geçebilirlerdi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teknik direktör de tek başına kaptanı belirleyemez. Mutlaka yönetime bildirmesi gerekiyor. Yönetimin haberi olmadan bu işin olmayacağı kesin.

Sonuçta medya bir süre yalan haber yapmaktan vazgeçer, Topuz maçta iyi performans gösterdi, ortada verimliydi ama Alex'i kesemeyeceğine göre oynayacağı tek bölge sağ taraf oluyor. Sivas maçında takıma girerse buson maçtaki formuyla olur, Aziz Yıldırım istedi diye olmaz.

Daum 3 sene kalacaksa Fenerbahçe daha çok hazırlık maçı yapacak, diğer oyunculara da o maçlarda sıra gelir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben bu oLayLara karşıyım. Bunu GaLatasaray da yaptı, Beşiktaş ta yaptı. Performans için, ona güveni göstermek için bir oyuncuya veriLmez bu görev. Bu kadar basit oLmamaLı bu oLayLar. Benim düşüncem ve görüşüm bu yönde. Bu kaptanLığın da bir tanımı, bir şekLi, şemaLi vardır. Artık herkes kaptan oLacak, performans versin diye kaptanLık veriLecekse yandın vaLLa.

LincoLn ü de gördük, DeLgado yu da gördük, Topuz u da göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ben bu oLayLara karşıyım. Bunu GaLatasaray da yaptı, Beşiktaş ta yaptı. Performans için, ona güveni göstermek için bir oyuncuya veriLmez bu görev. Bu kadar basit oLmamaLı bu oLayLar. Benim düşüncem ve görüşüm bu yönde. Bu kaptanLığın da bir tanımı, bir şekLi, şemaLi vardır. Artık herkes kaptan oLacak, performans versin diye kaptanLık veriLecekse yandın vaLLa.

Sanki Topuz,Lincoln ve Delgado gibi sürekli kaptan olucak gibi konuşmuşsun Hayrettin abi.

Rize maçında Alex,Semih,Carlos,Emre,Volkan gibi isimler yok diye kaptan oldu Topuz.Ne Lincoln ne Delgado gibi kaptan kalmayacaktır.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hürriyet ve Habertürk gazeteleri, oyuncumuz Mehmet Topuz'un Çaykur Rizespor maçına kaptan olarak çıkmasının ardından, bugünkü sayfalarında bu duruma ilişkin gerçeği yansıtmayan bazı ifadelere yer vermiştir.
    Kaptanlık pazubandının, milli oyuncumuz Mehmet Topuz'a Yönetim Kurulu Üyelerimizin isteği doğrultusunda verildiği temeline dayanan bu haberler, asılsızdır.
    Profesyonel Futbol Takımımızda yer alan oyuncularla ilgili kararlar, tıpkı kaptanlık konusunda olduğu gibi sadece teknik ekibimizin insiyatifindedir. Yönetim Kurulu Üyelerimizin herhangi bir müdahalesi söz konusu değildir.

Kamuoyun duyurulur,
    FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    Last edited by MeMo : 14.Ağustos.2009 at 18:01 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kusura bakma araya girmek gibi oLacak ama senin bu savunmanı da yersiz buLuyorum ben. Bunun savunuLacak bir yanı yok. Topuz a kadar o takımda o bandı haketeden bir Dünya oyuncu var. Bu adamLarın verdikLeri emek ne oLacak. HaLa neyin mücadeLesindesin onuda anLamadım. Bu kadar koLLayıcı oLmana gerek yok.

Nobre Kadıköy'de çıkacağı ilk maça kaptan olarak çıkmadı mı Beşiktaş formasıyla? Üstelik Üzülmez, Toraman gibi gerçek kaptanlar dururken.

Lincoln de geçen sene kaptan olarak sahaya çıktı, kıyamet koptu. Arda "Bir daha bu takımda 2. kaptan olmam." dedi, tepkisini ortaya koydu.

Ben de karşıyım böyle şeylere. Yani moral vermek amaçlı bile olsa kaptanlık verilmemeli diye düşünüyorum ama M.Topuz olayı farklı. Nobre ve Lincoln durumlarında böyle bir şey yoktu. M.Topuz olaylı bir şekilde transfer edildi ve R.Carlos'tan sonra kendisine stadda taraftar önünde imza töreni düzenlendi. Dolayısıyla kendisi takımın yıldızı olacağını düşündü, basın tarafından sürekli üstüne gidilmesi de onu moral olarak çökertti. Böyle bir şeye en çok ihtiyacı olan oydu ve kaptanlık 1 maçlığına verildi, bir daha asla verilmez.

Emre ve R.Carlos'un da kaptanlığına karşıyım. Bana sorarsan bu takımda birinci kaptan Alex, ikinci kaptan Semih, üçüncü kaptan Volkan, dördüncü kaptan Önder ve daha sonra da Selçuk ile Deniz gelir. Yıllardır Fenerbahçe'de top koşturanların hakkı olmalı kaptanlık ve gerçekten davranışlarıyla da örnek olmalı bir kaptan. Fenerbahçeliliğiyle örnek olmalı. R.Carlos'un geçen yılki mücadelesini gördükten sonra kaptanlığına ciddi anlamda karşıyım. Hem takımda 2 sene oynadı, hem de kaptanlığı hakedecek performansı ortaya koymuyor. Tek artısı tecrübesi ve prestiji. Bakın Liverpool'a yıllardır Gerrard kaptan, R.Madrid'de Raul, Guti, Casillas kaptan. Barcelona'da Puyol, Xavi kaptan. İstese Barcelona Messi'yi, R.Madrid C.Ronaldo'yu, Liverpool Torres'i kaptan yapar ama yapmıyor, çünkü belirli gelenekleri var. Yabancı kaptanlığa da karşıyımdır hep ama Alex istisna, çünkü 5 yılı doldurdu, 6. yılını oynuyor bu yıl, ona sözüm yok.

Default Iki Futbolcunun Adalesinde Yırtık Var!..

Fenerbahçe, Diyarbakırspor ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını bugünkü antrenmanla sürdürürken, FC Sion maçında sakatlanan Deivid De Souza ve Deniz Barış'tan kötü haber geldi.

İki futbolcunun da dün akşam çekilen MR'ları sonucunda arka adalelerinde yırtık belirlendiği açıklandı. Deivid ve Deniz'in tedavilerine hemen başlandığı bildirildi.

Maraton

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Fenerbahçe:3 A2 Fenerbahçe:1
    Furkan x3 ---Doğukan

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maçı 90 dakika izledim ve Özer'e hayran kaldım. Alex'in veliahtı hazır

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçı kim yayınladı benim hiç haberim olmadı maçtan

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

FBTV verdi..

Maçı bir süre izleme imkanı buldum.Özer müthişti gerçekten.Daum onu Alex'in bölgesinde oynattı ve Özer'de hareketliliği,pasları ile çok iyi oyun çıkardı.Daum yavaş yavaş hazırlıyor Özer'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bence daum özeri emrenin mevkisinde oynattı cunku özerdende ilerde duran bi mehmet topuz vardı...yani bence mehmette özerde antep macında yedek kalacak zaten özer hep yedek ama mehmeti sag kanatta oynatacak olsa bugünde sağda oynatırdı bence.(ilk yarıyı izledim sadece)
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 11 / 11 İlkİlk ... 91011

Mesaj Yetkileri