elıne sagLık gercekten cok ısımıze yarıycak çok tşk![]()
elıne sagLık gercekten cok ısımıze yarıycak çok tşk![]()
müthiş bir çalışma ellerine sağlık
ben atalantayı aldım italya'dan sınırlama yok diye..oyunu kurunca baktım 4 le sınırlıyo ve de anladığım kadarıyla juventus milan falan alsam ya sınırlamayacak ya da daha fazla oyuncuya müsaade edecek..bilgisi olan var mı?..
Serie B de oyuncu sınırlaması var. Serie A'da oyuncu sınırlaması yok...Originally Posted by cbaba38
satın alma sınırı gerçektede var. Kadronda 11tane bile yabancı olabilir ama her sene 1AB dışı oyuncu alabilirsinOriginally Posted by efsane_goztepe
yaw iyide ispanya liginde kısıtlama var...
AB dışı 4 oyuncu olabiliyor kadroda..
ıyı calısma ama ufak tefek hatalar var
ıspanyada yabancı yanı ab dısı kısıtlaması var ama yabancılar cok cabuk ıspnayol pasportu alıo.
bırde aramalarınız ab dıe yaparsanız arjantı ve dıer guney amelrıkalıların ıtalya ıspanya pasprtu oldugunu gorursunuz bırcogunun.
olmayanda ıspanyada 1 2 senede aldı bende
oncekı sayfayı okudum ama sole bısede var
samp lıge cıkarken senden ulkende yetısmıs 6 yabancı ıstıodu onu nasıl haledıcek sınırsız olanlar
25-6 19 tane yabancı max oluo samp lıg ıcın su durumda
lıg baska tabe
ama ıspnay lıgı ıse lıgede 25 secıosun. ne anlamaı var almanın
Arkadaşım, Burak Abi üstündeki yazıda ne yazmış bak istersenOriginally Posted by erdemerok
![]()
Originally Posted by hurmet
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
bide ikini üçüncü ligdeki sınırlamaları yaparmısın mesela ingiltere 4.liginde yabancı sınırlaması varmı
italya'da oyuncu kısıtlaması var, liste yanlış mı olmuş?
yalnız italyada senede yalnız bi tane ab dışı topçu alabiliyon..onu unuttun heralde..
kardeş o transfer kısıtlaması oyuncu deilOriginally Posted by dj_pele
guzel calisma tskl
Ben de bu calismayi cok iyi buldum tesekkürler...
Yalniz bu sinirlamalari en azindan Türkiye icin kaldirmak mümkünmü acaba yani belki biraz hile gibi olacak ama ben yinede Türkiyenin sinirlamasini kaldirmak istioyrum bu mümkün mü acaba?
Ispanyayi yanlish yazmishsin. 3 AB dishi oyuncu sinirlamasi var.