1 ile 30 arası toplam 819 sonuç

Konu: The Tigers Revolution

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Notts County96 View Post
    Sağa Santon,Sola Monzon,Stopere Alexandre Song .
    bi farkımız olsun yaw
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by Rais View Post
    kacar 5 top kapma ortalaması ile oynuyor .Umarım gelir.Transferler harika zaten kadro uyumlu.Dil probleminin olacağını sanmıyorum.Birde Kornerden gol atma taktiğini denemelisin bence.Kritik maçlarda kıymeti ortaya çıkar.
    kacar ı alamazsam fm2009 da ilk kez alamamış olacam gerçi idç kariyerinde de almamıştım sanırım neyse kaptan yapmışlar ondan mıdır bilmiom dünya yıldızları geldi o gelmiyo hala

kornersiz olur mu hiç, bak Fazio 2 tane attı bile 2.maçında
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi kariyer ismi değişince bende arıyorum 1 saattir..
    walla benim suçum değil öteki oğuz'un fikriydi
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Abi süper gidiyorsun. Bir ara beraberlik silsilesi olsada toparlamış görünüyorsun. Arshavin transferini çok beğendim umarım katkı yapar..
    o beraberlikler transfer görüşmeleri sürerkendi, gelecek oyuncuları görünce heyecandan maçları hızlı hızlı taktik bile yapmadan oynadım bu sene artık zor toparlar takım, kadroya çok yeni oyuncular geldi, alışma evresi var. seneye artık.

arshavin konusunda şüphelerim vardı sen böyle deyince moralim yerine geldi bak
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by ancar View Post
    transferler guzel hatta on numara olmus sadece ramires e üzüldüm sol bek ıcın regen bakmıorsan monzon var
    ama Ramires'in yerine bak Defour aldııııık, Salamon aldııık, Obi Mikel aldııık, Schneiderlin aldııık bu 4'ü bi ramires eder artık heralde Monzon'u Ozzy'e gıcıklık almayacam inat ettim
    Last edited by Walter Sakana : 10.Ekim.2009 at 19:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri