Kulüp sistemi resmi olarak başlamadı halen beta'da ve kulup turksportal'ın web sitesi açılıncaya kadarda böyle kalacak, kısacası kodlama aşamasında.
Sistemin devreye resmi olarak girdiği anons edilince, tüm kulüp üyeliklerinin başlangıcı resmi olarak başlayacak ve sizler ödediğiniz yıl kadar üye kalacaksınız. Kulüp üyeleri için sürpriz bir takım site üzerinde yenilikler olacak. Bunları açıklamayacağım. Web site devreye girdiği zaman açıklayacağız ve bazı özellikleride sizlerin keşfetmesine bırakacağız.
Şu anda zaten kulüp üyeliği kabul etmiyoruz, talepler gelmiyor değil, ama şu aşamada yeni üyelik alımı yapmak istemiyoruz.
Normal üyelerimizide şaşırtacak bir çok özellik olacak. Ben sizleri fazla heyecanlandırmak istemediğim gibi süreçlerin uzaması nedeniyle sıkıntı yaşamaktayım. Bu süreçlerin uzaması tamamen benimle alakalı bir durum. Turksportal'ın geliştirilmesini tek ben yapıyorum. Yani içerik için bir ekip söz konusu ama teknik olarak tekim. Buda sürecin uzamasının başlıca sebeplerinden. Niye teknik ekibi geniş düşünmüyorsunuz dersen. İş, özel hayatım ve geniş hayal gücümü malesef teknik anlamda kimseyle paylaşamıyorum ve bildiğimi kodluyorum : )
Yaklaşık 4 ay öncesinde başlayan hayatımda ki önemli değişiklikler nedeniyle şu aşamada web sitesine yeterli vakit ayırdığımı belirtebilirim ve en kısa zamanda web sitemizin öncelikle FM sayfasını revize ederek devreye almak için çalışıyorum.
He sadece FM diyecek olursan kocaman bir HAYIR yanıtını sana verebilirim. Tabi bu hanzoca değil büyük bir hevesle kibarca olacaktır.. Turksportal üyelerine Championship Manager, PES ve FIFA içeriklerinide sunacağız