-
O kişisel görüştür. Herkesin kriterleri farklıdır. Dikkat ettiysen, ben kendi sebeplerimi söyledim. Rıza hoca iyidir kötüdür ama bana uymaz. Her iyi futbol oynatan hoca aday olabilir tabiki orası senin görüşündür.
Birde büyük gelir Doll demişsin. Biz kendimizi daha ne kadar dev aynasında göreceğiz? neyimiz varda büyük gelir acaba? Son iki dünya kupası ve 2004 Avrupa şampiyonasında yoktuk. 2002 ve 2008 de vardık. Bence hiçte büyük gelmez. Biz büyük takımmıyız? Bana göre orta sınıf bir takımız. En azından öyle görünüyor. Benim kriterlerime göre Doll aday olabilir. Rıza hocayı felan sen söyledin. Bana göre aday olamaz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tekrar diyorum. İsim hoca olacaksa Hiddink olmalı bence, onu getirebilirsen Doll ü Goll ü geç tamam. Ama gelir mi orası ayrı konu.
Last edited by SAİT71 : 11.Ekim.2009 at 06:15
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
Milli Takımdan başarı bekleniyorsa deneme-yanılma yöntemleriyle hareket edilmemeli. Takıma ilk geldiği anda geldiğini gösterebilecek, sistemi olan, ne yaptıgını bilen bir isim gelmeli takımın başına. Böyle bir Türk hoca var mı? yok. Getir Ertuğrulu, getir Bülenti, getir Rıdvanı Fatih Terimden bunlar daha fazla şey mi yapacak? yada yapabilecek kapasiteleri mi var? Bunu diyebiliyor muyuz? Kesinlikle hayır. Ya tutarsa, yapabilirse, olursa diye olmaz artık.
Son 4 büyük turnuvanın 3üne katılamadık. 1ine katılıp derece yaptık. Bu takımın kapasitesini bilmiyor muyuz biz? Kendini dev aynasında görmek değil durum. Gayette iyi takımız, kaliteli isimlerden kurulu takımız. Bazı bölgelerde bilhassa defansta sorunumuz var doğrudur. Gençlerbirliğini yönetmekle Türk Milli Takımını yönetmeyi aynı kefeye koyuyorsan zaten daha başka birsey diyemem sana. Bu takıma gerekli olan şey sistem. Bunu da deneme yanılma yöntemiyle yapacak hocalar getirerek çözemeyiz.
Milli takımın başına Özbekistanın ücra köşelerinden bi scolariyi falan getirmeye ikna edemeyeceksek zaten toptan bırakalım biz bu işi. Hadi Luceyi, Spalettiyi geçtim...
Mesaj Yetkileri