scolarinin gelmesini istemem lucescununda aynı zamanda türk milli takımının ofans oyuncuları kuvvetli pozitif futbol oynamaya calısıyoruz.Lucescu sıkıcı ama sonuca giden takımlar kuruyo bence scolariyide sevmiyorum begenmiyorum hocalıgını falan.Türkiyeyi tanıyan hocalar gelmeli spaletti gercekten cok iyi bi calıstırıcı ama gelirse kimi oynatacak fatih terimin oynattıklarını nerden bilecek o adam manisada diyarbakırda oynayan oyuncuları cok üzerinde durmaz bence avrupadan türkiyeyi bilmeyen biri gelirse anadoludaki oyuncuların.
Fatih Terim felaket bi yönetim gösterdi milli takımda savunulacak bi tarafı yok bunun hakan baltayı stoper oynattı mesela arada sırada bunlar olmamalıydı hiç mi stoper yok bu ülkede egemen ediz ankarada ve bursadaki ömerler bulunurdu anadoluya yönelmek gerek bazen.Keza gökdenizi almaması milli takıma tekke falan tartısılır daha bu yıl oynamaya basladı ama gökdeniz 2 yıldır rubin kazanın en önemli oyuncularından.Yine bi dünya kupasında daha arjantini desteklemek zorunda kalıyorum tabi maradonaya takılmazsak
Umarım Ersun Yanal gelir herkese tekrardan sanslar geliyo bu ülkede onada gelmeli.Olmazsa Ertugrul hoca Şenol hoca Ridvan dilmen 3lüsünden biri gelsin isterim yabancı hoca geleceksede yani cok ünlü yabancı bi isimden bahsediyorum yanına türkiyeyi bilen zeki adamlar koyulmalı rıdvan gibi.Şu anki yardımcı antrenörlerde yetersiz gibi görünmekte