Merhaba Aykut. Merhaba'dan 1 ileriye geçelim, muhabbet konusu olsun ki muhabbet devam etsin.![]()
Merhaba Aykut. Merhaba'dan 1 ileriye geçelim, muhabbet konusu olsun ki muhabbet devam etsin.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
SelamLar Kahve Ahalisi KimLer var KimLer yok bakaLım
Okulda haftasonu gelsede tatil olsa diyorum..Haftasonunda da okul olsun Diyorum...Nasıl bir ruh halim varsa..![]()
Merhaba Burak. Elde edilemeyene duyulan istek herhalde Aykut.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ya Abi benim kafama takıldı su 900 imza![]()
galiba ben elde edemeyeceğim şeyleri daha çok istiyorum..sadece okul falan değil.![]()
o an ne görürsem veya ne istersem açıkcası..![]()
Resmi yok, uzun zamandır benzetiyordum da son günlerde samimi olduk, sohbet etmeye başladık Şemsi. Yakında bir fotoğraf çekiliriz nasılsa, o zaman atarım.Bursa'ya bu hafta gelme durumum vardı ama bazı engeller çıktı gelemedim. 1-2 aya kadar İstanbul'a gelmeyi düşünüyorum, o dönemde de bir terslik çıkıp iptal olmazsa görüşürüz.
Ulaşılamayan her zaman daha değerlidir Aykut. Aşkların bile en büyüğünü kavuşamayan aşıklar yaşamamış mı?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Şemsi bence sen Serkan Abiye baya benziyorsun hep sölemek istemişimdir![]()
kolayca ingilizce öğrenmek istiyorum..bir yolu varmı..?![]()
İngiltere'ye git, hiç zorlanmadan öğrenirsin, kolay kolay.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Çok kişiye benzetiliyorumda bunu ilk defa duydum.Doğrusu hiç düşünmemiştim Serkan abiye benzediğimi..Çalışkanlığı olsun,dürüstlüğü olsun o açıdan benziyoruz ama..
Tamam abi.İstanbul'a gelirsen senin için özel bir İstanbul buluşması bile yaparız valla.Olmadı Emre abiyide çağırır 3 lü bir görüşme olayına gireriz..
Ayrıca ulaşılamayanın daha değerli olduğu fikrine katılıyorum.Özellikle aşk konusunda.Mesela ben hoşlandığım bir kıza daha yakın olmaya başladığımda o ilk zamanlardaki çekiciliği kalmıyor.Uzaklaşınca tekrar o çekicilik gündeme geliyor.Tabii bence buna aşkta denilmez ya o ayrı bir konu..
So what?
Saike
şöyle internette kolayca öğrenebileceğim yer olsun ya..Şimdi oralara gidersem bi daha dönmem..![]()
benim arkadaş gitmişti ingiltereye su gibi konuşuyordu ama orda pek komşuluk arkadaşlık yokmuş,soğuk insanlar diyordu..![]()
Peki ben msn deki konuşmalarınızı nereden bileceğim?![]()
So what?
Saike
biliyorum demedim sadece derdimi anlatabilirim dedim zaten..![]()
İyi geceler.. Açılınız..
Uyanın artık açın şu kafeyi pazar diye bu kadar geç açılmaz.
Ben uyumuyorum apo.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Merhabalar.Birazdan maça gidecem Bafraspor-Trabzon Yalı Spor.İki takımada başarılar
trabzon Yalı alır .. genel olarak hücum futbolunu seviyorlar. bafraspor ise kollektif oynasada boğucu pres yapamıyor. iki takımında dünya çapında etkili silahları var. Ama tecrübesiyle trabzon yalıspor alır maçı![]()
![]()
Selamlar kafe ahalisi..