1 ile 30 arası toplam 153 sonuç

Konu: Terim İstifa Etti

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Bence işi teknik direktör değiştirerek bitirmemeliyiz. Alt yapı hamlesi yapmalıyız. Laf olsun diye değil, bu işi araştırmalıyız, dünyaca ünlü alt yapıları kontrol etmeliyiz sistemleri incelemeliyiz ve kuralları koyup oyuncu yetiştirmeliyiz. Yoksa günlük başarılarla avunur dururuz.
    Bunun hakkında Tff yeniden büyük yapılanma yapılcağını sölemişti...

Teknik Drektör konusunda şuan için HaberTürk koyduğu 5 isim vardı...Sanırsam Yeni Teknik Adamımız yabancı olcak bence iyi işlerde olucaktır...
    Adaylardan biri Scolari şuan Bundyoke takımında yüksek maaş'a çalışıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Lucescu: Avrupalı hoca Türk futbolcusunu anlayamaz

Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu, Türk Milli Takımı'nın teknik direktörlüğü için kendisinin aday gösterilmemesini istedi.

Fatih Terim'in henüz Milli Takım'ı bırakmadığını ifade eden Lucescu, kendisinin de Shakhtar Donetsk'te iki yıl daha kontratı olduğunu hatırlattı. Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası'na gidememesine üzüldüğünü ifade eden Lucescu, Terim'i eleştirmenin etik olmayacağını ifade ederek şunları söyledi: "Türk Milli Takımı'nın hocası şu an Fatih Terim'dir. Futbol Federasyonu resmi olarak hoca aradığını açıklamadıysa, bu tartışmaların içine girmek olmaz. Lütfen benim adımı Türk Milli Takımı için yazmayın. Bu sene Ukrayna Ligi'nde şampiyonluk için iddialıyız. UEFA Avrupa Ligi'nde de kritik maçlarımız var. Şu anda bunlara konsantre oluyorum." Fatih Terim'in Türk futbolcuların karakterini en iyi anlayan bir teknik adam olduğunun altını çizen Romen çalıştırıcı, "Eğer Terim bırakırsa onun gibi bir hoca bulunması lazım. Türkiye için yabancı hoca sorun olabilir. Özellikle Batı Avrupalı bir isim, Türk futbolcusuyla rahat iletişim kuramaz. Eğer yabancı aranıyorsa Balkan ülkelerinden, eski Yugoslavya'dan, Türk kültürünü yakından tanıyan biri olmalı." yorumunu yaptı.

Zaman
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu da ayrı bir haber:

Mircea Lucescu'dan yeşil ışık!
    Fatih Terim'in istifasıyla birlikte adı Milli Takım hocalığı için anılmaya başlanan Mircea Lucescu yeşil ışık yaktı.

Tecrübeli hoca, Star TV'de yayınlanan FutboLig programında yer alan röportajında Milli Takım'da görev yapmaya sıcak baktığını ortaya koydu.

Star TV Spor İstihbarat Şefi Uğur Önver'e konuşan Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, şöyle konuştu:

Sayın Lucescu, bildiğiniz gibi Fatih Terim Türk Milli Takım'ında ki görevinden ayrıldı. Biliyorsunuz değil mi?
    Hayır. Duymadım. Bilmiyorum. Peki bunu niye bana soruyorsunuz? (Gülüyor) Bildiğiniz gibi benim Shaktar ile kontratım devam ediyor.

Biliyorum...
    Türkiye'nin 2010 Dünya Kupası'na katılamamasını üzüntüyle izledim. Daha fazla yorum yapamıyorum.

Sayın Lucescu, burada Türk insanları tarafından çok seviliyorsunuz, o yüzden isminiz sürekli geçiyor ve yazılıyor.
    Ben de onları ve Türk futbolunu çok seviyorum.

Belki size teklif yaparlar. Bunu değerlendirir misiniz?
    Siz sadece bir gazetecisiniz. Sizin böyle bir yetkiniz yok. Çok gurur duydum onu da söyleyeyim ama. Bu benim için çok önemli çünkü Türkiye'de çok güzel zamanlarım geçti.

Türkiye'de bayağı bir mutluydunuz...
    Şimdi yapılması gereken oturup gelişmeleri beklemek. Bakacağız ve göreceğiz.

Yani, "Hayır, olmaz" demiyorsunuz, eğer size iyi bir teklif yapılırsa bunu oturup düşüneceğinizi mi söylüyorsunuz?
    Evet de... Şu ana kadar kimse bana her hangi bir teklifte bulunmadı. Teklif gelsin ondan sonra konuşalım.

Türkiye Futbol Federasyonu sizi takımın başında görmek ister ve size bir teklif yaparsa bunu değerlendirecek misiniz?
    Futbolda asla ve asla "eğer" diye bir şey yoktur. Bekleyeceğiz, göreceğiz.

Tumspor.com
    Last edited by TR.CaPTaiN : 13.Ekim.2009 at 00:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri