Sayfa 38 / 57 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1,111 ile 1,140 arası toplam 1701 sonuç

Konu: FM 2010 Türkçe Yolda mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Acısıyla, tatlısıyla bir konunun daha sonuna geliyoruz. Merak etmeyin Türkçe çıkmazsa ben Japonca'sını çıkaracağım onu oynarsınız. Hiroşi, Makat!, Meto! Birçok kişi 9.500 olacak dedi, ne o yav, imza atanların hepsini tanıyor musunuz? 9.500'de kalırsa şüphe çekersiniz bak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sİgames'i şu foruma soksak heralde adamlar hiç düşünmeden çıkartırlar TR'yi

25 günde 1129 mesaj.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Aslında bizim futbol takımlarımız sponsor olsa anında çıkar Türkçe eklentisi. Bu yönde bir çalışma yapılabilir belki. Hem de takımın reklamı yapılmış olur. Bilmiyorum çok mu uçtum.

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Aslında bizim futbol takımlarımız sponsor olsa anında çıkar Türkçe eklentisi. Bu yönde bir çalışma yapılabilir belki. Hem de takımın reklamı yapılmış olur. Bilmiyorum çok mu uçtum.
    Güzel fikir. Kulüpler Birliği ile görüşmek gerekiyor aslında (Baktım, sitesi yapım aşamasındamış)

Sponsorluk için çok fazla bir miktar istemezler heralde.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Olmadı site olarak bikaç çevirmen tutarız.En geç 1 ayda çıkartırız %100 yamayı

Bu arada imza 9500'ü geçti.

Ayrıca;
    emrah44 adlı üyenin önerisi bana göre güzel bir fikir.
    Ama başka ülkelerden dolayı sıkıntı olabilir.

Örnek;
    İtalyan takımları aynı şekilde yapmak isteyebilirler.

*İtalyanca var mı yok mu bilmiyorum. Sadece örnek gösterdim.

İmza sayısı
    9529

Artık 10000 olması mucizelere kaldı

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

* Ve kampanya sona erdi,

9536 imza toplandı. İstenen rakama çok yakın. Bence SI 'quickstart' Türkiye Ligi'ni koyacaktır. Satışlarda bu rakam veya bu rakama yakın bir oranda gerçekleşirse oyunu Türkçe oyna şansına nail olucağız.
    <')))))>-<

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

quickstart'a eklenmiş olmak neden bu kadar önemli ki?
    alt tarafı demo ve yarım sezon oynayabileceğiz.
    15 gün daha beklersek asıl oyun çıkacak türkçe ya da ingilizce
    önemli olan oyunda türkçe'nin yer alması quickstart'ta tsl olmasa da olur bence...
    kampanya da sona erdi sanırım
    hadi bakalım hayırlısı olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Oyunda gazete haberleri gibi bir özellik var.Oyunun türkçe olması karşılığında büyük bir gazete reklam verse iyi olur.Tabi babasının hayrına kimse bişi yapmaz ama yaklaşık 200BİN oyuncuya hitab eden bir oyuna reklam vermek onlara göre ne işe yarar acaba .

Nesil
    2003

Kampanya, sizin de fark ettiğiniz gibi sona erdi. Bu konu altında ortaya atılan düşünceleri, farklı görüşleri (fiyat ile ilgili sorunlar, Türkçe'nin çıkış tarihi ile ilgili sorular, CM/Crysis örnekleri ve diğer bir çok konu) özetleyen bir e-posta derledim ve Miles'a ilettim.

Bundan sonra top onların sahasında ve ne yapacakları onlara kalmış.

En kötü ihtimalle umutlar bir başka bahara kalacaktır. Türkçe ekleme konusunda şimdiye kadar yapılmış en somut çaba için destek veren veya destek vermeyip rahatsızlıklarını dile getiren herkeze, bu kampanya hakkında sitelerinde, bloglarında reklam yapan, arkadaşlarına/akrabalarına kampanyayı anlatıp imzalamalarını veya tedirginliklerini belirtmelerini sağlayanlara teşekkür ederiz.

Konunun takibi bitmemiştir ve bu nedenle kilitlenmemesini rica ediyorum. Ancak "ne oldu", "son gelişme nedir" şeklinde sorularınızı kendinize saklamanızı rica ediyor ve herhangi bir gelişme olduğu takdirde sizleri bilgilendireceğimizi belirtmek istiyorum.

Sevgiler. Saygılar.
    Last edited by perpetua : 12.Ekim.2009 at 15:59

Bende düşünmüştüm bu konuyu mesela Gillette gibi marka olmuş sponsorlar da bulunabilir bence.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by utku_hagi View Post
    Bende düşünmüştüm bu konuyu mesela Gillette gibi marka olmuş sponsorlar da bulunabilir bence.
    Bu, Turkce yamasinin gec cikmasinin onune gecmeyecektir. Oyun ile beraber ayni zamanda cikmasi icin bunun resmi bir sekilde yapilmasini basarmak durumundayiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

10 bine geldi dayandı bakalım ne olacak inşallah çabuk olur bu eklenti.

şimdi ne olucak peki 9535 te kaldı imzalar 465 kişi yüzünden çıkmayacak mı türkçe

Quote Originally Posted by yigitbjk View Post
    şimdi ne olucak peki 9535 te kaldı imzalar 465 kişi yüzünden çıkmayacak mı türkçe
    Türkçe çıkması için oyunun 10000 adet satılması gerekiyor. O aşamada imzalaları bir önemi olmaz.

Ancak Demo'da Türkiye Ligi ile oynamak için 10000 imza olması gerekirdi, olmadı Demada Türkiye Ligi olması konusunda son kararı SI verecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

10 bin olur yahu bu rakam.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    10 bin olur yahu bu rakam.
    İmza kampanyası bitti

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şurada oyunun 5 aktivasyon hakkı olduğu yazıyor, peki üzülenler niye üzülüyor? Yoksa bu eski haber mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.turksportal.net/turkcefm/...tinalmayollari
    Last edited by Flawless Victory : 12.Ekim.2009 at 16:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Şurada oyunun 5 aktivasyon hakkı olduğu yazıyor, peki üzülenler niye üzülüyor? Yoksa bu eski haber mi?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://www.turksportal.net/turkcefm/icerik/fm2010satinalmayollari
    Haber eski. Yani son aciklama yapilmadan once yazilmis.

10.000 olmadı ama 9500 oldu ne olacak şimdi Türkçe Çıkacak mı? Yoksa sadece Türkiye Ligi mi olacak demoda?

Türkçe çıkması için imzaların bir önemi yok. Önemli olan oyunun +10000 satılması.

Demoda Türkiye Ligi eklenmesi için 10000 imza gerekiyordu, olmadı. Son kararı SI verecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

SI Eğer Türkçe adına hiç birşey yapmassa ben daha bişi demiyorum .

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    SI Eğer Türkçe adına hiç birşey yapmassa ben daha bişi demiyorum .
    Türkçe için yapması için oyunun satış rakamı önemli

Satış rakamı=Türkçe
    İmza=Demoda Türkiye Ligi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Türkçe için yapması için oyunun satış rakamı önemli

Satış rakamı=Türkçe
    İmza=Demoda Türkiye Ligi
    Evet biliyorum.Ama buraya kadar gelinmişken en kötü demoya TR Ligini ekleyebilirler.Eklemesse ben terbiyesizlikten başka bişi olarak algılayamıyorum çünkü bu kadar kişi söv vermiş söz verenlerde yalandan vermemiştir herhalde onlarda alıcakki demekki isim,soyisim verip imza atmışlar ki alacaklar.Yani demek istediğim bir çaba gösterildi bunun karşılığı olması lazım.SI Şansını çok fazla zorluyor zaten 5 aktivasyonu kaldırarak filan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Türkçe çıkması için imzaların bir önemi yok. Önemli olan oyunun +10000 satılması.

Demoda Türkiye Ligi eklenmesi için 10000 imza gerekiyordu, olmadı. Son kararı SI verecek.
    İyide Satış rakamlarına bakarak bu sene türkçeyi çıkaramazlarki. Çünkü oyun artık çıkmış olacak türkçe 2011 e kalacak öyle olursa

Satışa göre türkçe çıkmaz. İmzaya göre çıkar dediler bu sene. Mantıklı olanıda yaptılar zaten.

Ama bence 10000 den dahada fazla orjinal alıcak olanlar vardır. İnt i olmayan vardır. Bu sitede olmayan vardır. Bu siteden haberi olamayan vardır vardırda vardır yani

2009 yılının satış rakamları ne kadardı peki ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya quickstart olsa ne olur olmasa ne olur... Türkçe'yi istiyoruz biz. Ben yine söylüyorum Türkçe çıkacak!

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Ya quickstart olsa ne olur olmasa ne olur... Türkçe'yi istiyoruz biz. Ben yine söylüyorum Türkçe çıkacak!
    Bende onu diyorum allah allah .Yani quickstart hikaye ama en azından 10 bin sayısına bu kadar yaklaşılmış yani yapılması gereki diye düşünüyorum Türkçe ama SI işte.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyide Satış rakamlarına bakarak bu sene türkçeyi çıkaramazlarki. Çünkü oyun artık çıkmış olacak türkçe 2011 e kalacak öyle olursa

Satışa göre türkçe çıkmaz. İmzaya göre çıkar dediler bu sene. Mantıklı olanıda yaptılar zaten.

Ama bence 10000 den dahada fazla orjinal alıcak olanlar vardır. İnt i olmayan vardır. Bu sitede olmayan vardır. Bu siteden haberi olamayan vardır vardırda vardır yani

2009 yılının satış rakamları ne kadardı peki ?
    Türkçe olması satışa bağlı Eğer 10000 satış rakamı olursa SI yama için çalışmalara başlayacak ve bundan sonraki yıllarda oyun tamamen Türkçe çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

SIradan bir şirket olmadıklarını göstermeliler! Şahsen Türkçe çıkmazsa FM'yi bırakacağım, onların umrunda olmasın varsın. PES 2010 ve NBA 2K10 sağolsun..

Sayfa 38 / 57 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon

Mesaj Yetkileri