-
Yeniden yapılan ma ve kendi ekolümüzü oluşturma konusunda sana katılıyorum ama bunu yapmak çok zor.Mesela İtalya adamlarda olay belli hangi oyuncu gelirse gelsin görevini biliyor ve zaten onların anlayışına göre oyuncu yetişiyor bizde öyle değil.Bunu oturtmak zor olacaktır.baştan aşağıya bir yenilenme olmalı.Stadlar olsun ,antrenman sahaları,futbol okulları vs artık bu işi profesyonelce yapmalıyız.
Bakın Türkiyede çok az sayıda üst düzey stad var.Hele antrenamn sahalarını hiç ele almayalım sadece birkaç yerde üst düzey bu yerler.Terim'inde söylediği gibi darbeye dayalı değil antrenman sahaları ve zeminler yüzünden çok başımız ağrıyor.
Yardımcılar konusunda sana katılıyorum.Ama oyuncuların Şenol Güneşi takmaz konusunda sana hiç hak vermiyorum orası ciddi bir yer ve oraya gelen kim olursa olsun oyuncular ona saygı duymak zorunda.Bu Ahmet olur Mehmet olur.
Bülent Uygun konusunda bende aşırı derecede katılıyorum sana daha çok ama çok erken böyle bişey için.
Şenol hoca olabilir çünkü seninde dediğn gibi çok başarılı bir döenmdi onun milli takımın başında olduğu dönem.Ancak ülkemizde olaylar günlük yaşandığı için harcandı.Ersun Yanal olması da bizim için iyi olabilir gençleri alıp eğitmede onlara şans vermede ve taktik konusunda(her ne kadar ts başındayken maçlarda sinirlendirdiysede beni)Oyuncu darlığındandı.
Yabancı konsundada Daum kattiyen bence olmaz.bir yere saplanıp kalıyor ve belli isimler dışında kimseyi gözü görmüyor.Lucescu olabilir taktik bilgisi GS ve BJK başında aldığı başarılar belli.Bizim insanımızı tanıyor.Hiddink deniyor olsa süper olur ama bilmiyorum bence zor.
En önemlisi gelecek hoca her oyuncuya aynı mesafede olmalı ve performansa dayalı bir oyuncu seçimi ile belli sisteme oyuncu yerleştirme olmalı.Yani x çıktı y girdi hadi sistemi değişelim değil.X çktı y onun görevini aldı olmalı .Senna çıktı Alonso girdi gibi.
Mesaj Yetkileri