Süper Lig'in 20. haftasında 23 Şubat Pazar günü İnönü Stadı'nda oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesi iki takımın temsilcileri geçtiğimiz günlerde yapılan "Spor Efsane 11" gecesinde bir araya geldi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Andan Polat, bu gecede derbi mücadelesi ile ilgili yorum yapmaktan kaçınırken, konu ile ilgili Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in yapacağı açıklamaya imzasını atacağını belirtti.
Polat, "Ben vekaletimi Yıldırım Demirören'e veriyorum. Benim yerime de o açıklama yapsın. Galatasaray-Beşiktaş dostluğunu gösteriyoruz. Benim başka bir şey dememe gerek yok. Bu resim kendini gösteriyor" dedi. Demirören ise, Başkan Adnan Polat'tan aldığı bu dostluk vekaleti sonrası, "Karşılaşma dostane ve Fair-Play çercevesi içinde geçecektir" demekle yetindi.
Polat aynı gecede daha sonra Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ile bir araya geldi. Adnan Polat, Rıza Çalımbay'a karşılaşma öncesi başarılar dilerken, iki ismin birbirlerine gösterdiği yakınlık dikkat çekti.
Maç öncesi Galatasaray Klübünde yeni transfer Dzeko'nun ve yanısıra Emre Çolak ve Barış Özbek'in sakatlıkları dolayısıylaTeknik Menejer U.Okumuş'un moralinin hayli bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.