-
Evet Bosna'yı küçük görmüyorum ama tarihlerinde kaç kere WC'ye katılmışlar.Kaç kere böyle hatrı sayılır turnuvalarda boy göstermişler ondan bahsediyorum.Daha Geçtiğimiz yazlarda müthiş top oynayan geriden gelip maç çeviren tkaım nasıl olduda birden böyle bir düşüş yaşadı gaz mı veremedi Fatih hoca ne oldu onu anlamıyorum.Ya parasından banane diyorum sanki bana bir yararı var ama bir yandanda bu kadar para alıyorsa biraz daha iyi çalışsın.Evet yaşattığı sevinçlerde var ama böyle ipin ucuda kaçınca olmuyo işte.İyi gününde yanındaydık hepte yanındaydık ama işte böyle olunca yapacak birşey yok artık değişmesi lazım adam gibi bir sistem getirilmesi laızm iyi bir hoca getirilmesi laızm.Ben ısrarla Hiddink'n gelmesini istiyorum.Bence çok iyi bir hoca işini iyi yapıyo.Aldığı takımları nerden nereye getirdiğide belli.Eğer böyle şeylerdede isyan etmiyeceksek hiç takım filan tutmayalım biz.Çünki her tkaım başarı yakalar ama artık bir günde patlama noktasına gelebilir.Böyle oluncada taraftar olmuyorsak napalım bişi diyemiyorum.
Mesaj Yetkileri