Valla açıkcası ben yıllardır FM'i de CM'yi de orjinal diliyle oynamaya alıştım ancak sırf Türkiye'den ingilizcesi yeterli olmayıp da oyundan zevk almak için Türkçe yama indirenler indirmeden orjinal türkçeyle oynayabilsinler diye bu sene paraya kıyıp ilk defa orjinal alacağım Eğer 10.000 satışa ulaşılmazsa... mesela atıoyorum 7345 tane satıldı diyelim Yapımcılar çıkıp da "kardeşim sınır 10.000'di , koymayız" diyerek pişkinlik ederlerse oyunun CD'sini kıracak ya da PC'den silecek değilim ancak yapımcılar insanların özellikle de Türk insanının gözünde değer kaybı yaşayacaklar ve muhtemelen bu kayıp gelecek yıl oyuncu satışlarına da yansıyacaktır Yani sonuçta burada bizler ve sizler bir çaba göstererek onların kampanyasını insanlara ulaştırdık ve oyunlarının satışını 1 tane bile olsa artmasında katkı payına sahip olduk ve çoğumuz oyunu orjinal alarak da görevini tamamlayacaklar...İmza atanların bazıları oyunu almaktan vazgeçti diye oyunu alanlara ayıp edilmemesi lazım bence Hayırlısı bakalım hele bir çıksın da... Zaten Türkçe orjinal yaması sonradan update olarak verileceği için çıakcak olsa bile 1-2 ayı bulur ...O zamana kadar da alışırsınız yaww ingilizceye...