Sayfa 7 / 22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Demoda birsey dikkatimi cekti. Türkiye ligindeki oyuncuların degerleri cok ucuk. Aydın 6 m euro, Deivid 9.25 m euro, sercan yildirim 9.25 m euro. Demoda oldugu için mi bu fiyatlar böyle?
    TariboWest

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Demoda birsey dikkatimi cekti. Türkiye ligindeki oyuncuların degerleri cok ucuk. Aydın 6 m euro, Deivid 9.25 m euro, sercan yildirim 9.25 m euro. Demoda oldugu için mi bu fiyatlar böyle?
    Ne kadar gorundugunden daha cok, ne kadara oyunculari satabildiginiz onemli bence.

Oyuncu alisverislerinde cok garip fiyatlar gorurseniz uzerinde duzeltmeler yapabiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Steamı kaldırdım yükledim oyun felan gitmiş lanet olsun oynamıyorum demoyuda fm i de ya

Tesekkurler.. Bir bakalım nasılmış

Turkiye liginin oyunculari abartilmis gibi ozellikle kaleciler. Ozellikleri normal olabilir ama kalecilerin talibi cok.
    Aykutla milan, barcelona, roma ve 4-5 takim daha ilgileniyor.
    -Omer C. ile PSV veya Anderl. ilgileniyor.
    -Orkun ile Roma ilgileniyor.(teklif yapti)
    -Shaktar 2.ligden rizesporun kalecisiyle ilgileniyor.(bunu yanlis hatirliyor olabilirim)
    Hatta militoyu almak icin teklif vermistim. Barcelona teklifi degistirip Aykut+para istemis

2. ligden bir kac yabanciya baktim. Onlarla bile Anderl., PSV falan ilgileniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Oyun baya değişik ama alışacağıma eminim.
    Oyun bu sene müthiş taraftar olayı vs 3D bu sene daha da güzel.
    Vanillia'yı indirdiğim için İngiltere'deyim ama full çıkana kadar beni idare eder

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

arkadaslar steamden indirdim demoyu,oyunu acarken illa steamide acıyor. hep böyle mi olacak. steam acılmadan demoyu oynayamazmıyız?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Ben de ingiltere ligini açtım. En değerli türk oyuncu Arda 6M€, Tuncay 5,5M€.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by exe_genesis View Post
    Turkiye liginin oyunculari abartilmis gibi ozellikle kaleciler. Ozellikleri normal olabilir ama kalecilerin talibi cok.
    Aykutla milan, barcelona, roma ve 4-5 takim daha ilgileniyor.
    -Omer C. ile PSV veya Anderl. ilgileniyor.
    -Orkun ile Roma ilgileniyor.(teklif yapti)
    -Shaktar 2.ligden rizesporun kalecisiyle ilgileniyor.(bunu yanlis hatirliyor olabilirim)
    Hatta militoyu almak icin teklif vermistim. Barcelona teklifi degistirip Aykut+para istemis

2. ligden bir kac yabanciya baktim. Onlarla bile Anderl., PSV falan ilgileniyor.
    Yabancı forumlarda da bazı kişiler bu soruna değinmiş.Tam sürümde düzeltirler ya da demo'ya yama gelir mi ki ? : )
    <')))))>-<

Vanilla'yı indirdim çok merak ettiğim siyah temayı seçemedim Ayrıca çok eğlenceli bir oyun olmuş. Transferlerde biraz daha fazla para istiyor karşı taraf. Zar Zor transfer yapabildim

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Türk kalecileri kıymetli, öyle talibi çok olur ama alan takım oynatmıyor orası ayrı
    fm2009 da da böyle olmuştu sebebini bilmiyorum.
    bende ilk oyunu açtım yeni temayı görünce eyvah dedim nasıl çıkıcaz işin içinden sonra alışmaya başladı gözüm, oynadıkça alışırız, çokta karışık değil.
    takımdaki teknik kadronun tavsiyeleri de güzel olmuş, takımın şu yönü etkili, bu yönü zayıf, falanca oyuncu iyi frikik kullanır, filanca oyun kurucu için ideal gibi.
    taktik ekranına geldiğimde ikinci şoku yaşadım artık taktik yapmak çok daha kolay olacak, anlaşılan bu. tabii ince ayar isteyenler için eski sistemi de korumuşlar

yalnız maç denemesi yapamadım, ilk hazırlık maçına girmeye çalıştığımda oyundan hata aldım ve kapandı, üstünde pek durmadım pc yaklaşık 7-8 saat aralıksız çalışınca sorun bendedir diye düşündüm

kısacası sevdim ya, oynadıkça görücez eksilerini artılarını tabii ama üzerimde bıraktığı ilk etki olumlu
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Tüm ülkelerin gözü Türkiye'de resmen tüm oyuncularım izleniyor

Skin kötü olmuş ama

Arda ;

Alex in özellikleri nasıl ? Ss atma imkanı olanlara şimdiden teşekkürler. Skin hakikaten iyi olmamış ama üstünde durulucak önemli bişey değil, anlatıldığı gibiyse eğer -maç motoru, seyirci vs.- orjinal alınmaması için bi sebep göremiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    Alex in özellikleri nasıl ? Ss atma imkanı olanlara şimdiden teşekkürler. Skin hakikaten iyi olmamış ama üstünde durulucak önemli bişey değil, anlatıldığı gibiyse eğer -maç motoru, seyirci vs.- orjinal alınmaması için bi sebep göremiyorum.

Del Piero_10 Misafir

steam'ı kaldırınca oyunda gitti saçma sapan şeyler, şimdi baştan indir.

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Alex ;

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by MaTRaKaN View Post
    Tüm ülkelerin gözü Türkiye'de resmen tüm oyuncularım izleniyor
    Bunun nedeni quickstart'in sadece Turkiye ligi ve small veya medium veritabani ile kurulmus olmasi.

Oyundaki oyuncularin %70'den fazlasi Turkiye liginde oluna, buyuk kuluplerin ozellikle Turkiye'de oynayan oyuncularin pesinde olmasi gayet dogal.

Full oyunda bir kac lig birden yuklediginizde bu cok daha makul bir durumda olacaktir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Şahsen demosuyla uğraşmayı tercih etmem. Steami kaldır, oyun gitsin; dosyanın birini değiştir, oyun açılmasın; oyunun özellikleriyle oyna, eskisi gibi olmasın vs... gibi birçok problem. Orijinalini bekleyeceğim ben.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

steam'den indirirsem başka bi bilgisayara kurarken steam ister mi ?

beyler çok sağolun. son bi isteğim - bokunu çıkarmadan olmaz çünkü - panatiniakos da bi eleman var Sotiris Ninis diye, varsa eğer data da onun da bi ss ni sallarsanız Mevlüt Erdinç ile beraber sesimi kesicem.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

herkese merhaba;
    oyunun ''çilekli'' demosunu steam'dan indirdim.hiç bir sorunla karşılaşmadan oyunu çalıştırdım.tabi ki türkiye ligini açarak hemen profilleri karıştırmaya başladım.özellikle Ronaldo'nun (R9) profili gerektiği gibi olmuş bence.en sonunda hakkını vermişler adamın.hemen aldım fenerbahçe'ye.ilk maçında atıverdi 2 tane hemde 2. yarıda aldım ajax'a karşı.sonuç olarak data kanımca daha iyi.tab menü'ye gelince bence müthiş olmuş.en fazla 1 saat içinde tamamen adapte olup istediğiniz her yere hemen ulaşıyorsunuz.koyu renk kullanmanızı tavsiye ederim beyaz çok yoruyor gözlerinizi.ama alışana kadar beyaz kullanın mutlaka.asıl devrim taktik ekranı.create tactic menüsü ile bir çok varyasyon kurulabiliyor ki size yüzlerce farklı strateji belirlemeniz için imkan sağlıyor.türk oyunculara çok fazla rağbet var.full sürümde tekrar bakmak lazım.bence SI gene yaptı yapacağını.önümüzde ki 1 yıl boyunca FM den başkasını oynamam.Türkçe olmasada olur.60 tl değil 160 tl de olsa gözüm kapalı veririm bu parayı.beklediğime değdi sonuna kadar...saygılar...

Not: ronaldo'yu aldığım zaman basın konferansında tam olarak 27 soru soruldu.''yok yaşlıydı,yok bu transfere gerek yoktu,yok takımda çok fazla breilyalı var,yok veteran klübü olmuş,yok kariyerinin sonuna gelmiş'' tam 27 soru.maç önceleri falan böyle uzun değildir.umarım sadece bu transfer içindir.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Oyuncu alisverislerinde cok garip fiyatlar gorurseniz uzerinde duzeltmeler yapabiliriz.

Nobrenin fiyatını uçurmuşlar

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Nobre ye bak o kadar mı ediyor .Oyun çok güzel olmuş . İnşallah turksportal da türkçe yamayı çıkarır :].

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Oyunda Beşiktaşlı genç oyuncu Muhammed Demirci neden yok ?

25. Default

Quote Originally Posted by Sysmix View Post
    beyler çok sağolun. son bi isteğim - bokunu çıkarmadan olmaz çünkü - panatiniakos da bi eleman var Sotiris Ninis diye, varsa eğer data da onun da bi ss ni sallarsanız Mevlüt Erdinç ile beraber sesimi kesicem.
    Oyunu Steamden İndirdim Şuana Kadar Öyle Bir Hatayla Karşılaşmadım Menüler Falan Öyle Çok da Karışık Değil Ama Bayağı Bir Detay Gelmiş Oyuna Herşey Düşünülmüş. İlk Basın Toplantısı 2009'un Tıpkı Aynısı Sorular Aynı Yine Aynı Sorular Bir Kaç Kere Gelmeye Devam Ediyor Bu Çıkışta Biraz Kararsız Kalmışınız Gibi Sinir Bozucu Sorular Tekrar Geliyor Maç İçindeki Hareketler Süper Gerçekten Holoskonun Süper Hareketleri İzlenmeye Değerdi Kafa Toplarına Sıçrama Gerçektende Çok Hoş Olmuş. Genel Olarak Oyun Süper İlk İzlenimlerim Olumlu Zaten İşini Bilir SI Ah Birde Türkçe Çıksaydı Tadından Yenmez Vall Çünkü Bu Detaylar İngilizcesi Olmayanları Oyundan Soğutur

Arkadaşın Dediği Oyuncularıda Ekleyim

Ninis

Mevlüt

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Muhammet Demir Bursada Görünüyor Var Yanılmıyosam Beşiktaşla Anlaşmamışlardı Sorunlar Çıkmıştı Galiba Belkide Yanlış Hatırlıyorum Ama Bişeyler Olmuştu O Muhammet Olayında

Bu Arada Beyaz Gerçekten Oyuna Hiç Gitmemiş Siyah Skin Süper Uyuyor Çıkıncada Siyahla Devam Ederim Ben Gözü Yormayan Bir Havası Var
    Last edited by BaGa TaRKaN : 15.Ekim.2009 at 16:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

arkadaşlar sorun yaşayan var mı benim haricimde? oyunun açılmasında sorun yok ancak maça girdiğimde hata verip kapanıyor, ''fm.exe sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyor'' şeklinde bi uyarı veriyor...

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Muhammet Demir başka birisi arkadaşım,ben şu genç yıldız Muhammed Demirci'yi kastediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

arkadaşın söylediği muhammed demirci beşiktaş alt yapısından bi çocuk. henüz profesyonel sözleşme imzalamadı sanırım, yaşı küçük 14 tü galiba...o yüzden koyulmamıştır db e

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    İki nedenle:

1. 16 yaşının altındaki futbolcular, hukuksal nedenlerden dolayı oyunun dışında bıraklıyor (siz ekleyebilisiniz ancak araştırmada eklense bile oyunda çıkmayacak)

2. Henüz profesyonel sözleşme imzalamadı.

Profesyonel sözleşme imzalasa bile, yaşından dolayı FM 2011'in Ocak yamasından önce ekleyemeyeceğiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Benim Turksportal yöneticilerine bir sorum olacak. Egerki SI Türkce cıkarmazsa Turksportal 2010 Türkce keyfini yasayabilecek miyiz?
    TariboWest

Sayfa 7 / 22 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri