1 ile 30 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

beşiktaş'ın transfer bütçesi çok az £2.4M birde Murat Ceylan'ın favori takımı beşiktaş olabilirdi geçen sezon başında çıkan fotoğraflarından dolayı ayrıca ekrem am rl olmuş FM2009 9.3.0 db'sinde bile wb/m/am rl olmuştu yani diyeceğim şudur ki ekrem yine en azından wb/m/am rl olmalıdır ayrıca d lr özellikleri 1 kademe arttırılmalıdır yusuf am lc güzel olmuş tello am rlc yerinde alex'i am/f c yapmışsınız ayrıca artık alex'in mc özelliği azaltılmış birde nihat am/fc yapılabilirdi stili daha çok buna uygun second striker

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

üstteki mesajımı düzenleyemedim:
    oyun başında necip'e real madrid talip oluyor £2.5M ödemeye hazır bide özden öngün atl.madrid'e transfer oldu

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    üstteki mesajımı düzenleyemedim:
    oyun başında necip'e real madrid talip oluyor £2.5M ödemeye hazır bide özden öngün atl.madrid'e transfer oldu
    arkadaşlar açıklamasını yapmıştı,oyun demo olduğundan oyuntabanında kısıtlı oyuncular var ve her oyuncu değerli oluyor bu durumda,bence demodaki düşünce bile gerçekçi,

az olan birşey kıymetlidir.

ayrıca oyun güzele benziyor,demosunu indirdim fakat işte olduğumdan dolayı daha deneyemedim,bir de full sürümün türkçesi uygun fiyatla çıkarsa biz de emeği geçenlerin hakkını ödeyebiliriz.

Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    beşiktaş'ın transfer bütçesi çok az £2.4M birde Murat Ceylan'ın favori takımı beşiktaş olabilirdi geçen sezon başında çıkan fotoğraflarından dolayı ayrıca ekrem am rl olmuş FM2009 9.3.0 db'sinde bile wb/m/am rl olmuştu yani diyeceğim şudur ki ekrem yine en azından wb/m/am rl olmalıdır ayrıca d lr özellikleri 1 kademe arttırılmalıdır yusuf am lc güzel olmuş tello am rlc yerinde alex'i am/f c yapmışsınız ayrıca artık alex'in mc özelliği azaltılmış birde nihat am/fc yapılabilirdi stili daha çok buna uygun second striker

Ekrem Dağ için AMRL olmuş demişsin ama position tabına bakarsan eğer oyuncunun orda WB/MRL olarak da oynayabildiğini görebilirsin. Sadece AMRL olarak daha başarılı olduğu için öyle gösterilmiş

Ayrıca bu sadece isimlerin olması cidden kafa karıştırıcı olmuş Yamayla mı düzeltilecek bu sorun yoksa oyunun kendisiyle birlikte düzelmiş halde gelir mi acaba?

Mesaj Yetkileri