1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    El-Hadji abi ben milleti Kadıköy'den topluyorum. Biz zahmet bizi alıversen güzel olur. Neyse araba ile gitmek isteyen olursa Üsküdar'a gidebilir. Kadıköy'de buluşma;

Turyol -Eminönü ve Kabataş için kaldırdığı motorların önünde olacak. Saat olarak 14.30'da en geç orada olalım. Benim ile iletişime geçmek isteyenler olursa cep telefonu paylaşımı yapalım.
    Kadıköy' den almak sorun değil de. Kadıköyden selimiyeye dönmesi sorun. Tam tamına ters yön. Siz ümraniyeden gelmiyormusunuz? Direk üsküdara inin buradan gidelim.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Kadıköy' den almak sorun değil de. Kadıköyden selimiyeye dönmesi sorun. Tam tamına ters yön. Siz ümraniyeden gelmiyormusunuz? Direk üsküdara inin buradan gidelim.
    Ben Koşuyolunda Medipol hastanesinin oradayım. Benim için yürüme mesafesi saha. Ben Üsküdar'a da gelirim ama; burada ki çoğu kişi o tarafa ters düşüyor. Eğer herkes kabul ederse Üsküdar'da buluşalım. Çünkü; Üsküdar'dan ulaşım daha kolay. Diğer türlü, Tepe Natilius'un oradan dolaşıp Üsküdar'a çıkmamız gerekecek. Benim için her türlü yol uyuyor.

Mesaj Yetkileri