El-Hadji abi ben milleti Kadıköy'den topluyorum. Biz zahmet bizi alıversen güzel olur.Neyse araba ile gitmek isteyen olursa Üsküdar'a gidebilir. Kadıköy'de buluşma;
Turyol -Eminönü ve Kabataş için kaldırdığı motorların önünde olacak. Saat olarak 14.30'da en geç orada olalım. Benim ile iletişime geçmek isteyenler olursa cep telefonu paylaşımı yapalım.
Ben Koşuyolunda Medipol hastanesinin oradayım. Benim için yürüme mesafesi saha. Ben Üsküdar'a da gelirim ama; burada ki çoğu kişi o tarafa ters düşüyor. Eğer herkes kabul ederse Üsküdar'da buluşalım. Çünkü; Üsküdar'dan ulaşım daha kolay. Diğer türlü, Tepe Natilius'un oradan dolaşıp Üsküdar'a çıkmamız gerekecek. Benim için her türlü yol uyuyor.
Ümraniye,Esenle,İkitelli,Yenibosna,Mecidiyeköy bune ya kafam karıstı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arkadaslar lodosta elvidenim balkondan kayıplara karısmıs ilk yarı kalede olacağım için eldiven getirebilir mi biri?
Bu arada biz birazdan yola cıkacağız..
Sagolasın , Teşekkürler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
burda aşırı yağmurdan otobüsler iptal oldu..Yağmurun dinmesini bekliyoruz..
aha buraya yazıyorum, yarında kar yağar.
Burada şuan hava çok sıcak, sahanın 3-4 km uzağındayım. Sağ tarafımda güneş sol tarafımda yağmur var. Rahat olun geçen yılki halı saha olayı yaşanmaz. İki üç damla ıslanasınız bişi olmaz...![]()
Bu gün yağmura yakalandım, yarın da böyle olursa sorun olur. Şiddetli yağıyor baya. Ama ben gelirim her şartta.![]()
Benim için hava hoş, bölgesel yağıyor genel bir yağış yok. Zaten kazakla dışarı çıktım terliyorum. Yeni ayakkabılarımıda aldım, yarın biraz terleteyim. =))
Bu arada Kadıköy'de buluşma için tekrar söylüyorum. Turyol Kabataş-Eminönü'nün orada saat 14.30'da...Yürüyerek veya taksi ile gideceğiz.
Bugünkü yağmur şiddetli değildi.Fazlada sürmedi.O sırada ben hasanpaşanın oralardaydım..Yarın inşallah yağmur yağmaz.Yağsa bile organizasyonu etkiyecek kadar yağmasın..
So what?
Saike
Burakcım merak etme eldiven getireceğim.
Ayrıca yarın yapsa bile hava o saatlerde en az 17-18 derece olacak.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Maalesef aranızda olamayacağım yarınBu güzel buluşmayı kaçıracağım için çok üzgünüm.Gelmeyi çok istiyodum gerçekten.Eminim çok eğleneceksiniz.İyi eğlenceler şimdiden.Keşke aranızda olabilseydim
![]()
Zaten Aygün'ün geleceğinden ümidi olan var mıydı?
Bana da yarın 8'e kadar kitlediler iş yerinde.Gece bir yere akarız diyorsanız geleyim.
![]()
mAyg çaktırmadan dışarıda arkadaşlarla gezicem deyip çık ben öyle yapıyodum bi ara.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Yağmur falan demeyin,şeker değiliz erimeyiz...
Yarın baya güzel olacak...