Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 71 arası toplam 71 sonuç

Konu: Türkiye-Ermenistan DKE Grup Maçı

Ben konuya son mesajımı yazdım. Ancak siz bu konuda mesaj yazmaya devam etmizsiniz. Cevap vermezsem haksız olduğum izlenimi doğabilir

Crocodile1963 anladık Teksas olarak iyi bir gösteri yaptınız Size birşey demiyorum.

Ancak Ermeni bayrağını Türk taraftarlar açtılar hatta Ermeni formaları bile girdiler

Fazla uzatmayacağım
    Ermenistan ile Türklerin savaş halinde olduklarını unutmayın.

Hadi bayrakları(Azeri) toplatın tamam
    Ama bayrağa saygısızlık yapamazsın.

Bu görüntü üzerine Azeybeycan Türkiye'ye nota verdi.

Sonuç olarak maçı oynadık ve kazandık.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by BuRiBuRi View Post
    Ancak Ermeni bayrağını Türk taraftarlar açtılar hatta Ermeni formaları bile girdiler
    Hala aynı şeyi söylüyorsun Onların türk olduğunu nereden biliyorsun ? Ermeni gazeteciler , ermeni taraftarlar olamazmı ? Ayrıca TV de gösterdi birçok ermeni taraftar vardı. Büyüklü küçüklü ermenistan bayrakları vardı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ya Türkiyede resmiyi geçtim kaçak yaşayan Ermenilerin ayısı 40-50 bin civarında. Yani bencede Ermenidir onlar. Türkler açmaz bayrak felan. Zaten tiplerinde hiç Türk tipi yoktu

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

O Ermeni bayraklarını açanlar Ermeni gazeteciler değilmiydi ?.

Ermeni bayraklarını açan "Ermeni gazetecilerdir" nokta. Maç sırasında basın tribününde bayrak açmak yasak olduğu kendilerine iletilmiştir.

Basın tribününde bayrak açmak
    http://webtv.hurriyet.com.tr/?cid=1&vid=779
    Benim gördüklerim ile sizin gördükleriniz farklı galiba.

Neyse bayrağı Ermeniler açtı, tamam
    Aşağıdaki olay için bir savunma yapmazsınız heralde

Hadi bayrakları(Azeri) toplatın tamam
    Ama bayrağa saygısızlık yapamazsın.

Bu görüntü üzerine Azeybeycan Türkiye'ye nota verdi.

Basın tribününde bayrak açmak
    http://webtv.hurriyet.com.tr/?cid=1&vid=779
    Benim gördüklerim ile sizin gördükleriniz farklı galiba.

Neyse bayrağı Ermeniler açtı, tamam
    Aşağıdaki olay için bir savunma yapmazsınız heralde
    Kapalı tribün orası. Olsa olsa Ermenistan'dan veya İstanbul'dan gelen Ermeni taraftarlar açmışlardır. Ne yapalım yani ?

Azerbaycan bayraklarını da toplayanlar da Bursalı taraftarlar değil herhalde ?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Buriburi hala neyin tartışmasını yaptığını anlayamıyorum.. Üstelik Ermeniler ve Türkler savaş halinde diyorsun.. Git savaş o zaman ki fikirlerinle savaşıyorsun zaten. Burada uzatmak istemiyorum çünkü forumda siyaset yasak ama bana göre çok farklı düşünüyorsun.

Quote Originally Posted by Crocodile1963 View Post
    Kapalı tribün orası. Olsa olsa Ermenistan'dan veya İstanbul'dan gelen Ermeni taraftarlar açmışlardır. Ne yapalım yani ?

Azerbaycan bayraklarını da toplayanlar da Bursalı taraftarlar değil herhalde ?
    Sen o resime rağmen seyircilerden bahsediyorsan ben sana birşey demiyorum

Bayrak toplamak ile bayrağa saygısızlık yapmak farklı şeylerdir. Kimin topladığının bir önemi yok!

Bayraklarını koyduklarının kutunun üzerinde 2 harften oluşan İngilizce bir kelime var. Onu görmedin heralde. Eğer onu gördükten sonra seyirciden, tribünden bahsediyorsan bundan sonra konuya mesaj yazma yoksa argo kullanabilirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Buriburi hala neyin tartışmasını yaptığını anlayamıyorum.. Üstelik Ermeniler ve Türkler savaş halinde diyorsun.. Git savaş o zaman ki fikirlerinle savaşıyorsun zaten. Burada uzatmak istemiyorum çünkü forumda siyaset yasak ama bana göre çok farklı düşünüyorsun.
    "İki devlet, tek millet" sözünü hiç duymadın sanırım
    Last edited by BuRiBuRi : 17.Ekim.2009 at 01:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Bayrağa yapılan haksızlığa sonuna kadar karşıyım ama toplayanlar da bu devletin görevli memuru taraftar ne yapıcaktı polisle toplayamazsın diye kavga mı ediceklerdi maça girmeden önce ve maç sırasında Azerbaycan'a gereken destek sağlanmıştır zaten.

Tekrar ifade ediyorum Ermenistan bayraklarını açanlar Ermesintan'dan veya İstanbul'dan gelen Ermeniler. Bayraklar kapalı tribünde (VİP)'de açıldı taraftarın oraya müdahele etme şansı yok. Ayrıca müdahale olsa zorba Bursalılar, hoşgörüsüz Bursalılar vs. gibi şeyler konuşulcaktı. Eğer hâla kafanda soru işaretleri var ise özelden koşubiliriz. . .

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bursa mc ortalığı ayağa kaldırdın taraftar girmeyecek maça diye. Bütün stad ankaragücü diye bağırıyor bunlar polismi ?
    .

Ayağa kaldırdın derken.??Ben sadece taraftara 5000 bilet ayrıldı.Sponsporların verdiği biletlerin sahibini Bursaspor'lu olacağını nerden bileyim..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri